Big Brother 2019 ehdolla Kultaisessa Venlassa ohjelmien ja juontajien kategoriassa

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Paluun ruutuihin tänä vuonna tehnyt Big Brother on ehdolla Kultainen Venla -gaalassa useassa eri kategoriassa. Katsojat pääsevät äänestämään Big Brotheria kahdessa kategoriassa ja Kultainen Venla -tuomaristo yhdessä kategoriassa.

Perinteisesti vuoden 2019 parhaat tv-ohjelmat palkitaan tammikuussa 2020 Kultainen Venla -gaalassa. Tänä vuonna Kultaisessa Venlassa on mukana myös 11. kertaa järjestetty ja viiden vuoden tauon jälkeen paluun tehnyt Big Brother.

Yleisöäänestyksessä Big Brotheria voi äänestää parhaaksi ohjelmaksi ja yhtä BB-juontajista parhaaksi esiintyjäksi. Ehdolla parhaaksi juontajaksi ovat kaikki tämän kauden BB-juontajat, eli Alma Hätönen, Elina Kottonen ja Kimmo Vehviläinen. Yleisön suosikkia parhaaksi ohjelmaksi voi äänestää täällä ja parhaaksi esiintyjäksi täällä. Äänestysaikaa on tiistaihin 14.1.2020 saakka.

Yleisön äänestämien kategorioiden lisäksi Big Brotherin 24/7-palvelu on Kultaisen Venlan tuomariston valittavana ehdokkaana kategoriassa Urheilu ja events. Tässä kategoriassa Big Brother 24/7:n ohella ehdolla ovat Jääkiekon MM-kisat 2019 (MTV3 ja C More) ja Naisten jalkapallon MM-kisat 2019 (Yle TV2 ja Areena).

Kultaisten Venlojen voittajat kerrotaan Kultainen Venla -gaalassa Suomen Kansallisoopperassa perjantaina 17.1.2020 ja se televisioidaan Nelosella suorana lähetyksenä. 

Äänestä Kultaisen Venlan voittajia:
Ohjelmaehdokkaat 2019
Esiintyjäehdokkaat 2019


Tulosta   Sähköposti