Jukka ja Kristian rangaistuksena häätöäänestykseen - myös Helmerille ja Kimmolle rangaistus

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Kahdeksannen viikkotehtävän viimeisen yön tapahtumat poikivat rangaistuksia. Big Brother laittoi Jukan ja Kristianin suoraan häätöäänestykseen väkivaltaisesta käytöksestä ja uhkailusta ja Helmeri ja Kimmo saivat oman rangaistuksensa juonittelusta ja niskoittelusta.

Jukka ja Kristian saivat rangaistuksensa keskiviikon ja torstain välisen yön tapahtumista. Kristian käyttäytyi aggressiivisesti Villeä kohtaan ja uhkaili asukkaita ampuvansa aseella, jos hänellä sellainen olisi ollut. Jukka puolestaan käyttäytyi väkivaltaisesti ja uhkaili sillä Kristiania kohtaan. Jukka on jo neljättä kertaa, Kristianille kerta on ensimmäinen.

Helmeri ja Kimmo juonittelivat eilen bileiden jälkeen kylpyhuoneesta, kuinka "sikarikerho" pitää yhtä viimeiseen asti. Lisäksi kaksikko niskuroi yöllä, kun Helmeri ja Kimmo eivät poistuneet tehtäväalueelta tarpeeksi nopeasti bileiden jälkeen. Big Brother joutui kuuluttamaan useampaan kertaan kaksikkoa pois tehtäväalueelta ennen kuin he tottelivat.

Rangaistuksena Helmeri ja Kimmo joutuvat kantamaan kylttiä, jossa lukee "Älä puhu minulle, Älä katso minua ja älä koske minuun!" Muiden asukkaiden on toteltava kyltissä olevaa tekstiä, eli Helmerin ja Kimmon kanssa ei saa kommunikoida käytännössä mitenkään. Helmeri ja Kimmo saavat puhua, mutta siihen ei saa reagoida.

Tuotanto keskusteli Jukan, Kristianin, Helmerin ja Kimmon kanssa päiväkirjahuoneessa ennen rangaistusten langettamista. Kuulemisen ajaksi Big Brother kielsi rangaistua nelikkoa kommunikoimaan keskenään. Big Brother antoi luvan päiväunille vain Villelle, Kevinille ja Anulle.

Jonkin aikaa kuulemisten jälkeen Big Brother tiedotti asukkaille vakavista sääntörikkeistä seuranneista rangaistuksista. Kristian ei odottanut saavansa tällaista rangaistusta, mutta Jukka epäili joutuvansa häätöäänestykseen. Kristiania häätöäänestys ei tuntunut haittaavan, sillä hän uskoi olevansa häätöäänestyksessä joka tapauksessa tällä viikolla.

Helmeri ja Kimmo hakivat rangaistuskyltit varastohuoneesta, joita heidän täytyy kantaa kunnes toisin ilmoitetaan. Kevin piti rangaistusta epäoikeudenmukaisena, mutta Ville totesi tähän, että humalaisilla pätevät samat säännöt kuin selvillä.

Jukan ja Kristianin rangaistukset tiesivät sitä, että tällä viikolla BB-talossa ei ole nimeämisiä, joten Jukka ja Kristian ovat kahdestaan häätöäänestyksessä. Asukkaille on tiedotettu rangaistuksista ja siitä, ettei nimeämisiä ole.

Kauden kahdeksas häätöäänestys on jo käynnissä. Tällä viikolla virallisessa häätöäänestyksessä äänestetään siitä, kumman haluaa häädettävän ulos talosta.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Paluu Helsinkiin onnistui ajallaan - yölliset tapahtumat puhuttavat (24.10.2019)

Artikkelia päivitetty 24.10.2019 kello 18:31: Artikkelia päivitetty kauttaaltaan ja korjattu Helmerin ja Kimmon rangaistuksen syy oikeaksi.
Artikkelia päivitetty 24.10.2019 kello 19:06: Tarkennettu, että häätöäänestyksessä äänestetään sitä, kenet haluaa ulos talosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.