Paluu Helsinkiin onnistui ajallaan - yölliset tapahtumat puhuttavat

Asukkaat matkasivat osan matkaa autolla myös paluumatkan. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Asukkaat matkasivat osan matkaa autolla myös paluumatkan. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Asukkaiden viikkotehtävä hiihtoreissu Helsingistä Leville ja takaisin onnistui. Sitäkin enemmän puhutti viime yö, jossa humalassa olleet Jukka, Kristian ja Kimmo rikkoivat BB-talon vakavimpia sääntökohtia viikkotehtävän paluumatkalla.

Keskiviikkoiltana asukkaat juhlivat iloisissa tunnelmissa Levillä yökerhossa karaoken ja Teflon Brothersin viihdyttäessä heitä. Alkoholitarjoilu tuntui olevan kohdallaan baarissa ja kaikki alkoholia nauttivat asukkaat humaltuivat hyvään tahtiin. Kaikkein eniten humalassa olivat Kimmo, Kristian ja Helmeri. Helmeriltä ei mitään dramaattista nähty humalassa, mutta Kimmo ja Kristian olivat yön pääosassa yhdessä hieman vähemmän humalassa olleen Jukan kanssa.

Baarin sulkeuduttua tehtäväalueella asukkaat passitettiin takaisin BB-talolle. Kimmo oli tunteikkaassa tilassa heti bileiden jälkeen ja Kristianilla puski aikaisemmista bileistä tuttu rähinävaihde päälle. Jo baarissa Kristian oli käyttäytynyt uhmakkaasti, mutta tilanne oli rauhoittunut, kun mies sammui paluumatkaa odotellessa retronurkkaukseen.

Asukkaiden oli lähdettävä Leviltä pikapikaa takaisin Helsinkiin, sillä viikkotehtävän onnistumiseksi heidän piti olla perillä BB-talossa torstaina kello 12 mennessä. Ville sai ohjeet lähtövalmisteluihin. Asukkaat olivat voittaneet karaokessa Helmerin esityksellä auto-juna-paketin Rovaniemeltä Helsinkiin, joten asukkaiden piti ajaa vain reilut kaksi tuntia autolla ja sitten he voivat mennä loppumatkan junalla.

Humalaisten juhlijoiden kaitseminen autoon ei ollut ihan helppo tehtävä. Ensinnäkin sammunut Kristian piti saada autoon, mutta useista herättely-yrityksistä huolimatta Kristian ei suostunut liikahtamaankaan. Lopulta Ville veti Kristianin lähes kokonaan alas retronurkkauksesta, johon Kristian heräsi ja hän hieman kimpaantui Villelle. Kuvista näytti, että Kristian olisi tarttunut Villeä rinnuksista, mutta Ville sai portsarin kokemuksella työnnettyä Kristianin kauemmaksi. Villellä ja Kristianilla oli jotain sanailua, mutta kamerat siirrettiin tässä vaiheessa pois paikalta ja äänikin taisi olla katki pienen hetken.

Selvänä olleet Ville ja Kevin ja muita humalaisia selvästi paremmassa kunnossa ollut Anu saivat paimennettua humalaiset autoon ja matka pystyi alkamaan. Matka Rovaniemelle oli tuskainen takapenkille sijoitettujen humalaisten huudon ja erityisesti ala-arvoisten juttujen tason vuoksi. Jutut keskittyivät pääasiassa masturbointiin tai muihin alapääjuttuihin ja Ville toivoikin jossain vaiheessa, että puhuttaisin jostain muusta.

Automatkan aikana alapääkeskustelut eivät pysyneet vain keskusteluina, vaan takapenkillä kosketeltiin sukupuolielimiä tai oltiin hyvin lähellä tällaista tilannetta. Vähintäänkin yllytettiin kosketteluun ja Kristian hävisi yhden kivi-paperi-sakset-kisan Kimmon sukupuolielinten koskettelusta, mutta Kimmo kielsi tämän naureskellen.

Kaikkea ei 24/7-palvelussa näytetty, vaan arveluttavimmat tilanteet jäivät katsojien silmien ulottumattomiin. Roisit jutut, joita etupenkkiläiset yrittivät kääntää toisiin aiheeseen, jatkuivat lähes koko matkan Rovaniemelle saakka.

Riita eskaloitui junassa

Rovaniemellä asukkaat ehtivät junaan, mutta pahaksi onnekseen heille ei riittänyt makuupaikkoja junassa. Tämän vuoksi asukkaat joutuivat viettämään yön autossa epämukavasti nukkuen. Autosta ei saanut poistua junan liikkuessa. Junan pysähdyksistä tiedotettiin erikseen.

Junamatkan alettua Kristianin ja Jukan välille tuli riitaa, kun Kristian halusi päiväkirjahuoneeseen ja Jukka ihmetteli, miksi sinne pitäisi mennä valittamaan hänen mielestään pikkuasioista. Kristian ärsyyntyi tästä ja alkoi provosoida Jukkaa mm. hänen maalaisuudestaan ja hänen taustastaan, mitä hän on talossa kertonut. Kristian myös uhkaili, että, jos hänellä olisi ase, hän ampuisi kaikki.

Kristian ärsytti Jukkaa siihen pisteeseen, että Jukka uhkaili Kristiania lyömisellä ja nyrkit olivat lähestulkoon pystyssä. Jukan hermostuttua Kristian yllytti lisää lyömään itseään, mutta tätä pahempaa ei tapahtunut. Big Brother keskeytti pahemman eskaloitumisen Seis-komennolla ja hetken päästä Jukka kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.

Jukan tultua pois pk-huoneesta tunnelma oli vaivaantunut ja viimeistään nyt hyvä tunnelma bileiden jälkeen oli kadonnut. Viime tuntien tapahtumista ja huonoista nukkumapaikoista johtuen yö oli raskas kaikille, eikä juuri kukaan saanut kunnolla nukuttua. Asiaa ei helpottanut joidenkin kuorsaus, jos oli sattunut nukahtamaan.

Aamulla asukkaat olivat kaikesta huolimatta saapuneet Tampereelle. Valitettavasti junakyyti tyssäsi tähän, koska junan dieselveturissa oli vaurio ja autolla matkanneet jouduttiin jättämään Tampereelle. Asukkaat siis joutuivat ajamaan loppumatkan autolla. Rattiin asettui jälleen Ville, kuten Levin päässäkin yöllä.

Tampereella tarjoiltiin aamupala ennen matkan jatkumista. Loppumatkalla asukkaat alkoivat kertailla yön toilailuja ja muistelemaan ja kyselemään, mitä oikein tapahtui. Kristian mm. pyysi anteeksi Jukalta ja Keviniltä, mutta niihin sisältyi naureskelua ja "kännissä aina sattuu ja tapahtuu" -tyylistä selittelyä.

Lopulta asukkaat pääsivät takaisin Helsinkiin puolisen tuntia ennen takarajaa, kun Big Brother kuulutti viikkotehtävän päättyneeksi. Hieman myöhemmin Big Brother ilmoitti asukkaille viikkotehtävän onnistuneen. Heidän viikkobudjettinsa on nyt 278,90 euroa.

Vaikka viikkotehtävä onnistui, asukkaille ja Big Brotherille jäi vielä paljon puitavaa yön kyseenalaisten tapahtumien vuoksi. Tuotanto pohtii, millaisia seuraamuksia niistä on luvassa.

Lue myös:
Jukka ja Kristian rangaistuksena häätöäänestykseen - myös Helmerille ja Kimmolle rangaistus (24.10.2019)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.