Kevin äänestettiin ylimääräisen nimeämispisteen antajaksi

Kevin. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.
Kevin. Kuva: © 2019 Petri Mast / Nelonen Media.

Big Brotherin viikottaisessa hybridi-tv:n katsojan valinnassa oli tällä viikolla merkittävä palkinto sen voittajalle. Katsojat äänestivät Kevinin ylimääräisen nimeämispisteen antajaksi.

Lauantaina hybridi-tv:n omistajat saivat äänestää siitä, kuka asukkaista ansaitsee ylimääräisen nimeämispisteen annettavaksi ensi viikon nimeämisiin. Asukas saa siis neljännen nimeämispisteen, jonka hän voi jakaa jollekin asukkaalle yhdeksännen viikon nimeämisissä.

Katsojat valitsivat, että ylimääräisen nimeämispisteen saa jakaa Kevin. Normaalisti asukkaat antavat kaksi pistettä sille asukkaalle, jonka he haluavat eniten ulos talosta ja yhden pisteen sille asukkaalle, jonka haluavat toiseksi eniten ulos talosta. Nyt siis Kevin saa neljännen pisteen nimeämisiin antaakseen jollekin asukkaalle ensi viikolla.

Tämä käänne tarkoittaa sitä, että BB-talossa järjestetään nimeämiset myös toiseksi viimeisellä viikolla. Perinteisesti nimeämiset on tällä kaudella pidetty torstaisin viikkotehtävän päätyttyä. Tulevalla viikolla Kevinillä on siis normaalia enemmän valtaa nimeämisissä. Ensi viikolla talossa on enää kuusi asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.