Katsojat nimesivät Jukan ja Miran häätöäänestykseen, asukkaat häätivät kuudentena BB-talosta Miran

Video: Asukkaat häätävät Miran kuudentena asukkaana ulos BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Käänteinen häätökäytäntö ratkaisi kuudennella viikolla BB-talosta häädettävän asukkaan. Katsojat nimesivät häätöäänestykseen Miran ja Jukan, joista asukkaat häätivät Miran sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Toinen peräkkäinen häätöäänestysten erikoisviikko huipentui tällä viikolla katsojien nimeämisäänestyksen tuloksiin ja asukkaiden suorittamaan häätöön. Katsojilla oli tällä viikolla valta nimetä kaksi asukasta häätöäänestykseen ja asukkaat suorittivat häädön toistensa nähden BB-talon sohvalla.

Katsojat äänestivät häätöäänestykseen ne asukkaat, jotka he eniten halusivat ulos talosta. Nimeämisäänestyksessä kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutuivat kuudenteen häätöäänestykseen. Häätöäänestykseen joutuivat Mira ja Jukka, joista asukkaat häätävät toisen.

Nimeämisäänestyksessä erottui kolmen kärki, jotka kamppailivat keskenään, ketkä kaksi joutuvat häätöäänestykseen. Mira, Jukka ja Ville olivat inhokkiäänestyksen kärjessä ja lopulta Ville säästyi niukasti häätöäänestykseltä. Ville jäi turvaan 0,2 prosenttiyksikön erolla Miraan ja näin häätöäänestykseen joutuivat eniten ääniä saanut Jukka (n. 28 % annetuista äänistä) ja toiseksi eniten ääniä saanut Mira (n. 27 % annetuista äänistä).

Kun nimeämisäänestyksen tulos oli kerrottu BB-taloon, oli asukkaiden vuoro häätää yksi asukas. Häätöäänestykseen joutuneet asukkaat istuivat olohuoneen sohvan keskelle ja muut asukkaat suorittivat häätöäänestyksen kirjoittamalla toisen asukkaan nimi paperille, jotka paljastettiin yksitellen. Eniten ääniä saanut asukas häädettäisiin talossa. Häätöuhan alla olleet Jukka ja Mira eivät saaneet äänestää.

Miraa äänestivät Kristian, Helmeri, Kimmo ja Ville. Jukkaa äänesti Anu, Milla ja Kevin. Mira sai häätöäänestyksessä siis 4 häätöääntä ja Jukka 3 häätöääntä. Tämän perusteella tällä viikolla BB-talosta häädettiin Mira.

Asukkaat perustelivat lyhyesti äänestämistään ja Miran kohdalla Kristian perusteli, että antoi tämän viikon valenimeämisissä kaksi pistettä Miralle, Helmeri ei kokenut Miraa niin läheiseksi, Kimmo äänesti Miran viikkotehtävän lankeamisen vuoksi ja Ville, että koki talon dynamiikalle paremmaksi Miran lähdön ja Ville koki myös Jukan läheisemmäksi.

Jukkaa äänestäneet perustelivat äänensä myös. Anu koki Jukan läheisemmäksi, Milla ei halunnut pettää Miraa, joten Jukka oli ainoa vaihtoehto ja Kevin koki Miran läheisemmäksi hänelle.

Heti äänestyksen jälkeen Miralla oli tyhjä katse kasvoillaan, mutta nopeasti hän alkoi halata kanssa-asukkaitaan. Juuri ennen häätökäytävälle lähtöä Mira iloitsi, että hän saa nyt Batteryä, joka oli yksi tämän viikon kiistakapuloista.

Taloon jääneet asukkaat toipuivat tiukasta häätökokemuksesta. Asukkaat piti tiukkana tilanteena, kun he joutuivat häätämään asukkaan suorassa lähetyksessä. Kun muut yrittivät keventää tilannetta, alkoi Kristian jo manaamaan seuraavan viikon häätökuvioita ja veikkasi, että ensi viikolla talosta lähtee kaksi. Muut asukkaat totesivat Kristianille naureskellen, että hän on varsinainen tunnelmanpilaaja.

Studioon saapuneelle Miralle oli tunteet noussut pintaan, kun hän näki läheisensä. Talokokemusta hän ei pitänyt pelkästään hyvänä, vaan hän valitti Big Brotherin antamista koettelemuksista. BB-taloon lähtemistä Mira ei kuitenkaan katunut. Häätöään Mira ei pitänyt yllättävänä sen jälkeen, kun hän sai tietää olevansa Jukan kanssa häätöäänestyksessä. Mira oli laskenut, ketkä antavat hänelle ääniä ja arvasi häätönsä. Kovimpana tilanteena hän piti Kimmon antamaa ääntä, mutta Mira totesi ymmärtävänsä Kimmoa kuultuaan perustelut.

Miran häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Asukkaat häätivät Miran – perusteina ilmapiiri ja lahjusten vastaanotto (BB-nettisivut)

Artikkelia päivitetty 13.10.2019 kello 23:01: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia päivitetty 13.10.2019 kello 23:14: Video ja linkki BB-nettisivuille lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.