Huutokauppa jälleen BB-talossa - Kristiina voitti jälleen rahnakisan

Kristiinan pierutyyny-hahmo voitti päivätehtävän. Kuva: © Nelonen Media.
Kristiinan pierutyyny-hahmo voitti päivätehtävän. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat pääsivät jälleen kilpailemaan huutokaupassa Big Brotherin myymiä tuotteita. Talossa järjestettiin Halloween-aiheinen päivätehtävä, josta Kristiina voitti lisärahnat huutokauppaan.

Perjantaina asukkaat kävivät nimeämässä kahden viikon tauon jälkeen toisiaan häätöäänestykseen. Uudet asukkaat olivat suojassa nimeämisiltä, mutta he saivat nimetä talon vanhoja asukkaita. Uusien asukkaiden lupa nimetä korpesi joitakin vanhoja asukkaita, kuten Ellaa ja Arttua, mutta esimerkiksi Kristiinaa ei tilanne harmittanut, vaan hän totesi sen kuuluvan peliin.

Iltapäivän puolella asukkaat saivat päivätehtävän, jossa he saivat kilpailla BB-valuutasta, eli rahnoista toista kertaa järjestettävää BB-huutokauppaa varten. Asukkaiden piti luoda Halloween-hahmo, jolle piti keksiä nimi ja taustatarina. Paras hahmo voittaisi 25 rahnaa.

Asukkaat saivat tunnin suunnitella ja rakentaa hahmojaan Big Brotherin toimittaman rekvisiitan avulla ja myös muuta talosta löytyvää rekvisiittaa sai käyttää. Varastohuoneesta löytyi kassikaupalla mm. vaatteita, tekoripsiä, peruukkeja ja kasvomaaleja.

Timo esitti sokeritorakan suojelija Timbateusta, joka oli löytänyt murhaturn sokeritorakan lapsena kylpyhuoneesta. Timbateus janosi kostoa sokeritorakan tappajille balsamoimalla ihmisen kylpyhuoneen pesunesteellä. Markon hahmo Pasi oli puolestaan murhannut vuoden 1965 BB-finaalikolmikon muut jäsenet ja pakannut ne pyykkisäkkeihin.

Lordi Kalmaa esittänyt Arttu kertoi tarinansa vaimostaan Birgitasta ja Joel päätti esittää parodian tällä kaudella BB-talossa asuneesta Samista. Olli-Pekka otti Risto-Matti-hahmoonsa vaikutteita omasta roskakuskin ammatistaan ja Ella esitti hyvä haltiatar Anastasia, joka heilui olohuoneessa veitsen kasnsa.

Kristiina esitti pierutyynyä, jolla ei ole ollut helppo elämä, kun tätä oli mm. kiusattu koulussa. Vilistä kuoriutui stereotyyppinen pohjalaismies Jorma ja Paula teki kaksoisroolin Sherlock Holmesina ja Viiltäjä-Jackinä. Viimeisenä roolinsa esitteli Julia, joka oli mafiaperheen tytär Natasha, joka suunnitteli vasikalleen kostoa.

Huutokaupasta kaikille jotakin

Katsojat äänestivät BB-nettisivuilla parhaaksi hahmoksi Kristiinan pierutyynyn. Hän sai palkinnoksi siis 25 rahnaa, jotka hän sai 25 rahnan perussumman lisäksi, joka annettiin kaikille asukkaille. Rahnojen jaon jälkeen asukkaat pääsivät huutokauppaan.

Huutokaupassa oli myytävänä 1,5 tikkurin verran (15 kappaletta). Jokaisessa tuotteessa oli annettu lähtöhinta, jota voi korottaa minimissään 1 rahnalla. Myytävät tuotteet on tarkoitettu yhdelle asukkaalle, ellei muuta ole mainittu.

Tällä kertaa asukkaat olivat valmistautuneet huutokauppaan paremmin, sillä viimeksi monelta asukkaalta oli rahnat jäänyt käyttämättä, koska he odottivat parempia tuotteita liian pitkään. Nyt lähdettiin huutamaan heti ensimmäisestä kohteesta lähtien ja osasta kohteista huudettiin heti 25 rahnan edestä. Näin kävi mm. ensimmäisten alkoholiannosten kanssa, puoluesaunasta ja toisesta sviittikohteesta.

Ensimmäinen sviittikohde meni Ellalle, joka kävi kohteesta kamppailua Vilin kanssa, mutta Ella nosti hinnan siihen tasoon, ettei Vilillä ollut siihen varaa enää vastata. Päivätehtävän voittaja Kristiinalla olisi halutessaan ollut mahdollisuus lyödä Ellan huuto, muttei hän halunnut lähteä tähän.

Kristiina suhtautui huutoihin edelleen epävarmasti, vaikka hänellä oli taas 50 rahnaa. Lopulta hän sai kuitenkin ostettua 29 rahnalla asukkaiden uintiviikolla tekemien podcastien kuuntelemisen, munkkeja, käynnin verkkokaupassa kahdeksalla eurolla ja mysteeriviestin. Mysteeriviestiä Kristiina empi, mutta muiden asukkaiden rohkaisemana hän ylitti Joelin huudon niin, ettei miehellä ollut enää tähän varaa ja Kristiina sai viestin huudettua itselleen.

Mysteeriviestin mentyä kaupaksi Big Brother ilmoitti huutokaupan päättyneen. Asukkaat tuntuivat olleen tyytyväisiä huutokaupan kulkuun. He puhuivat, kuinka kaikki saivat jotain, eikä rahnoja mennyt niin paljon hukkaan kuin ensimmäisellä kerralla.

Huutokaupan ensimmäisen kohteen sai käyttöönsä Marko, kun Big Brother lämmitti puoluesaunan hänelle ja hänen viikkotehtävän viimeiselle puoluekokoonpanolleen. Markon kanssa saunaan paljuineen lähtivät Julia, Timo ja Olli-Pekka. Saunan ja paljun lisäksi puoluesaunaan kuului myös pienet juomatarjoilut.

Perjantai-ilta jatkui BB-talossa hyväntuulisissa tunnelmissa.

BB-huutokaupan kohteet:

1. Kebab-annos (3 rahnaa)
Myyty: Vili 3 rahnaa

2. Sytytin (3 rahnaa)
Myyty: Ei tarjouksia.

3. Viisi alkoholiannosta (4 rahnaa)
Myyty: Arttu 25 rahnaa.

4. Kuntoiluvälineiden käyttöoikeus (4 rahnaa)
Myyty: Timo 20 rahnaa.

5. Yöpyminen kahdelle BB-U14-luksussviitissä (6 rahnaa)
Myyty: Ella 22 rahnaa.

6. Kolme alkoholiannosta (4 rahnaa)
Myyty: Olli-Pekka 25 rahnaa.

7. Puoluesauna (4 rahnaa)
Myyty: Marko 25 rahnaa.

8. "Silloin kun ylitin itseni" -podcastien kuunteluhetki (4 rahnaa)
Myyty: Kristiina 4 rahnaa.

9. Kuntoiluväleineiden käyttöoikeus (4 rahnaa)
Myyty: Vili 12 rahnaa.

10. Kolmen toivekappaleen kuunteluhetki (5 rahnaa)
Myyty: Joel 10 rahnaa.

11. Yöpyminen kahdelle BB-U14-luksussviitissä (3 rahnaa)
Myyty: Paula 25 rahnaa.

12. Munkkeja (4 rahnaa)
Myyty: Kristiina 4 rahnaa.

13. Viisi alkoholiannosta (4 rahnaa)
Myyty: Julia 18 rahnaa.

14. Henkilökohtainen käynti K-Supermarket Redin verkkokaupassa 8 eurolla (5 rahnaa)
Myyty: Kristiina 5 rahnaa.

15. Mysteeriviesti (5 rahnaa)
Myyty: Kristiina 16 rahnaa.

Artikkelia on päivitetty 30.10.2020 kello 21.01: Lisätty huutokaupan kohteet.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.