Juonitteluviikon nimeämisperustelut näytettiin asukkaille

Paula ja Olli-Pekka katsovat nimeämisperusteluita sviitissä. Kuva: © Nelonen Media.
Paula ja Olli-Pekka katsovat nimeämisperusteluita sviitissä. Kuva: © Nelonen Media.

Poliittista peliä sisältäneen viikkotehtävän yhteydessä asukkailla oli mahdollisuus juonitella ja sopia nimeämisistä. Lauantaina asukkaat saivat nähdä tämän viikon nimeämisperustelut ja kuinka juonimiset vaikuttivat niihin.

Asukkaat saivat lauantaina kuulla tuttuun tapaan nimeämisten tulokset, joissa Paula ja Ella joutuivat häätöuhan alle. Vajaat tuntia myöhemmin Big Brother päätti esittää vielä kerran viikkotehtävästä tutut BB-skandaaliuutiset, joiden aiheena olivat tämän viikon nimeämiset. Kaikki asukkaat saivat nähdä toistensa nimeämisperustelut viime perjantailta päiväkirjahuoneesta.

Asukkaista Paula ja Olli-Pekka seurasivat skandaaliuutisia tehtävähuoneeseen rakennetusta sviitistä, jonne he olivat päässeet Paulan ostettua yhden yön kahdelle luksussviitissä. Muut asukkaat istuivat olohuoneen sohvalla katsomassa nimeämisperusteluja.

Nimeämisperustelut menivät eniten tunteisiin Paulalla ja Olli-Pekalla, jotka puivat nimeämisiä pitkälle yöhön. Paula oli suorastaan suuttunut kuulemistaan nimeämisperusteista ja eniten hänen tunteisiinsa menivät Markon ja Joelin antamat pisteet. Molemmat antoivat Paulalle kaksi pistettä. Markolla oli mennyt hermot Paulan viime viikonlopun avopari-läppään Markosta ja Juliasta ja Joel ei pitänyt siitä, kuinka Paula käyttäytyy talossa häntä ja muita asukkaita kohtaan.

Olli-Pekka kiinnitti huomiota Kristiinan antamiin pelaamis-kommentteihin. Kristiina antoi kaksi pistettä Paulalle ja hän sanoi perusteluissaan, että kokee Paulan pahimmaksi uhakseen ja häntä myös ärsyttää Paulan perusteeton "länkytys" liittyen avopari-läppään. Olli-Pekka yritti kiinnittää tupakkapaikalla videon jälkeen muiden asukkaiden huomion Kristiinan perusteluihin, mutta sen suuremmin siihen ei tartuttu.

Paula ei päässyt yli saamistaan nimeämispisteitä ja hän yritti haastaa keskusteluun etenkin Markoa. Marko yritti selittää, miksi hän oli antanut pisteitä Paulalle, mutta hän oli humalassa sviitissä juodun alkoholin takia, joten Paulan kanssa oli vaikea kommunikoida järkevästi. Muut asukkaat kiinnittivät huomiota jälkeenpäin Paulan käytökseen, mutta Marko uskoi, että selvinpäin asiasta on helpompi keskustella seuraavana päivänä.

Kaikki muut asukkaat ottivat sekä nimeämistulokset että niiden perustelut paljon rennommin. Talossa olleet asukkaat menivät pian videon jälkeen nukkumaan, kun sviitissä keskustelu siitä, kuka antoi pisteitä kellekin jatkui. Paula vannoi, että hänen jäädessään taloon, hän tekee Markon ja Joelin viikosta hankalan. Paulan valituksesta ei tullut loppua ja Olli-Pekka heitti bensaa liekkeihin toteamalla, että hän voi auttaa Paulaa tässä asiassa.

Lopulta Paula saatiin hiljaiseksi, kun Big Brother kuulutti sviittiin sääntörikkomuskuulutuksen Paulan juttujen liikkuessa vähintään sääntöjen tummanharmaalla alueella. Kuulutuksen jälkeen myös sviitissä päätettiin alkaa nukkumaan alkoholin huuruisissa ja katkerissa tunnelmissa.

Lue myös:
Paula ja Ella nimettiin kahdeksanteen häätöäänestykseen (31.10.2020)
Nimeämispisteiden jakautuminen (1.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.