Vain reilu minuutti kauppasekunteja - Siniset järjestävät punaisille voittajien päivän lauantaiksi

Kelkkaa vedettiin kauppatehtävässä välillä myös rankkasateessa. Kuva: © Nelonen Media.
Kelkkaa vedettiin kauppatehtävässä välillä myös rankkasateessa. Kuva: © Nelonen Media.

Tällä viikolla asukkaat ovat suorittaneet yhteistä kauppatehtävää BB-talon pihalla. Kivireen vetämisestä ei kauppasekunteja kovin paljon yli minuutin tullut ja siniset saivat suolaa haavoihinsa karvaan viikkokisan finaalitappion jälkeen.

Kauden seitsemäs kauppatehtävä päättyi jo päivällä ennen viikkokilpailun finaalia. Vaihtelevalla innolla tehtävää suorittaneet asukkaat keräsivät joukkueina yhteisiä kauppasekunteja. Vastuskelkkaa liikuttamalla 34 metriä pitkällä radalla asukkaat ansaitsivat yhden kauppasekunnin jokaisesta kerätystä kilometristä. Lisäksi asukkaat laskivat joukkueensa värin mukaisia palloja jokaiselta suoritetulta kierrokselta.

Illalla asukkaat saivat kuulla kauppatehtävän tuloksen. Juhani luki Big Brotherin lähettämästä kirjeestä asukkaiden keränneen 66 kilometriä, eli 66 kauppasekuntia. Parina viime päivänä vallinnut sadekeli hieman auttoi asukkaita, joka liukasti rataa ja helpotti kelkan liikuttamista. Lisäksi Big Brother antoi asukkaille kolmesti Happy Hourin, jolloin palloista saadut kierrokset tuplattiin. Kauppatehtävän tuloksen yhteydessä pallojen merkitystä ei vieläkään paljastettu, joten luultavasti niillä ei ollut muuta kuin motivaation tuottamista asukkaille ja joukkueiden välistä kisailua myös tässä.

Asukkaat saivat valita reilun minuutin kauppareissulle kävijät siten, että molemmista joukkueista yksi asukas lähtee kauppaan. Sohvalla käytiin keskustelua, pitäisikö lähettää sellaiset asukkaat kauppaan, jotka eivät ole käyneet vielä kaupassa, vai vähäisen ajan vuoksi kokeneet kävijät. Esimerkiksi Sami oli Nooran ja Samirin kannalla, mutta enemmistö kannatti kokemusta ja nopeutta Pekan toimiessa puhemiehenä. Kauppareissulle lähtivät Anssi ja Melody.

Kauppareissulla oli kova tohina ja tällä kertaa tärkeämmistä ostoksista jäi saamatta kasvisliemikuutiot. Eniten puhetta aiheutti Anssin herkkukorista ottama henkilökohtainen tuote, jonka Anssi sai kassapöydälle aivan viimeisellä hetkellä hänen tehtyään tiikeriloikan. Melody kritisoi itsekkääksi talossa syytettyä Anssia henkilökohtaisesta valinnasta esimerkiksi valkosipulin sijaan ja Juhanilla oli varsin tympääntyneen oloinen ilme Anssin ja Melodyn kertoessa kauppareissusta.

Voittajien päivä lauantaina, punaiset takaisin makkariin

Sinisen joukkueen kärsittyä iltapäivän viikkokilpailun finaalissa tappion, heille kerrottiin lisää ikäviä uutisia kauppareissun jälkeen. Big Brother kertoi, että lauantaina BB-talossa vietetään voittajien päivää. Sininen joukkue joutuu suunnittelemaan punaisille ohjelmaa voittajien päiväksi. Voiton kunniaksi punainen joukkue pääsee takaisin makuuhuoneeseen ja he saavat nukkua lauantaina pitkään.

Punaiset ottivat tiedon voittajien päivästä luonnollisesti ilolla vastaan. He olivat tyytyväisiä myös paluusta makkariin, jota he olivat odottaneet jo pitkään. Heti tuoreeltaan mietittiin, mitä lauantaina tulee tapahtumaan ja punaiset unelmoivat päiväkänneistä. Melody heitti vitsillä, että etsitään alkoholijuomia heinistä. Jasmiina sanoi viime viikolla inhoavansa heiniä viikko takaperin käydyn heinasuova-nimeämiskilpailun jälkeen.

Sinisten leirissä tieto punaisten päivän suunnittelusta kuin suolan hieromista haavoihin. Juhanille ja Akille tieto otti koville. Juhani piti taloa epäreiluna ja uskoi, että siniset vielä häädetään makkarista, jotta punaisille pystytään toteuttamaan myöhäisempi herätys. Aki jopa pohti, että voisi vaikka lähteä talosta, vaikka tappio heidän omaa syytään olikin. Ville tsemppasi tappion kärsinyttä Akia, ettei mies ole mihinkään lähdössä.

Illan aikana puitiin vielä punaisten ja sinisten välillä käytöstä voittoa juhliessaan. Pekka sanoi lopettaneensa trollaamisen ja psykologisen pelin sinisiä kohtaan joukkuekisojen päättymisen jälkeen. Anssi yritti liennyttää, että ei ole tarve provosoida, kun kilpailut on käyty, mutta voitosta saa ilakoida. Tästä oli yhtä mieltä myös Melody. Punaiset eivät kuitenkaan sortuneet ylilyönteihin, kun tieto voittajien päivästä kerrottiin.

Sinisten leirissä ilta sujui pettyneissä merkeissä, eikä punaisissakaan missään riehakkaissa tunnelmissa oltu.

Lue viikkokilpailun ja kauppatehtävän kulusta:
Joukkuejako jatkuu BB-talossa, fyysinen viikko pistää asukkaat koetukselle (18.10.2021)
Sami ja Samir onnistuivat salatehtävässä - Jasmiina innostui palkinnosta (19.10.2021)
Siniset voittivat toisen joukkuekisan - Ennen kisaa kireät tunnelmat (19.10.2021)
Punaiset menivät jälleen johtoon - Samirilta uskomaton suoritus (20.10.2021)
Köydenvedossa punaiset kasvattivat johtoaan - 30 sekuntia etua perjantaille (21.10.2021)
Punaiset veivät toisen viikkokilpailun nimiinsä, saivat oikeuden nimetä (22.10.2021)

 


Tulosta   Sähköposti