Analyysi: Ketkä uusista saavat häädön?

Vanhat asukkaat ovat tällä viikolla turvassa häätöäänestykseltä, kun kaikki taloon sunnuntaina tulleet uudet asukkaat ovat häätöuhan alla. Analyysissä uudet asukkaat, joista peräti kaksi saa häädöt nyt sunnuntaina.

Uusilla asukkailla on kova paikka, sillä heillä on vain viikko vakuuttaa katsojat, että he voivat olla BB-talossa tämän viikon jälkeen. Seuraavassa lyhyet arviot jokaisesta uudesta asiasta.

Nona

Vaikuttaa varsin topakalta tapaukselta, joka on kiinnostunut talon siisteydestä ja keittiöhommista. Artun ja Olli-Pekan Häädetyn herja on estänyt, ettei hän ole päässyt keittiössä huseeraamaan. Oli alkuviikosta hieman näkymätön, mutta päässyt porukkaan mukaan viikkotehtävän edetessä. Jännittävää nähdä, miten Nona käyttäytyy, kun hän saa alkoholia. Tällä hetkellä Nona on mielestäni vaarassa tulla häädetyksi sunnuntaina.

Marjatta

Nuorekas ikäisekseen ja on hyvin mukana nuorempien asukkaiden jutuissa ja talon tapahtumissa. Välillä tuntuu olevan hieman pihalla ja menee säätämiseksi. Vaikeuksia tuntuu olevan pitää suu supussa BB:n tapahtumista ennen hänen taloon astumistaan, josta on tullut useita kuulutuksia hänelle. Tuntui olevan päiväkirjahuoneessa ärsyyntynyt asukkaiden bileiden toivomisesta ja alkoholin kaipuusta. Miten tulee suhtautumaan ekoihin bileisiin?

Vili

Tylsä ja tosikko. Nämä kaksi sanaa kuvaavat mielestäni täydellisesti Viliä. Sanoi tuovansa tapahtumia taloon, mutta miehen anti on ollut lähes nolla. Ei tunnu lähtevän kaikkiin juttuihin mukaan, ei etenkään mihinkään hassutteluihin. Voi olla alkujännitystä, mutta kiire tulee, jos haluaa säilyttää talopaikkansa. Ei näillä näytöillä jatkoon.

Julia

Selvästi aktiivisin uusista asukkaista, joka on päässyt hyvin juttuun Markon, Joelin ja Kristiinan kanssa. Etenkin tuo mieskaksikko on suorastaan pyörinyt Julian ympärillä. Julia on osallistunut myös yöpartioon ja muutenkin päässyt sisään talon toimintaan. Mielestäni Julia on eniten vahvoilla jatkaa myös sunnuntain jälkeen talossa.


Tulosta   Sähköposti