Joel sai videotervehdyksen äidiltään - Asukkaat jäivät ilman tietoa nimeämisistä

Video: Joel saa nähdä videotervehdyksen äidiltään. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Krapulainen lauantai huipentui Joelin saamaan videoviestiin äidiltään. Pettymys puolestaan oli, etteivät asukkaat saaneet tietoa siitä, ketkä asukkaista ovat häätöäänestyksessä.

Lauantaina asukkaat olivat kärsineet perjantain bileiden aiheuttamasta krapulasta, joka teki päivästä erittäin tapahtumaköyhän. Vaikka Big Brother antoi asukkaille päivätehtävän, jossa heidän piti tuoda käsinukkien kautta esiin jopa omia pimeitä puolia, ei se aiheuttanut suurempia tapahtumia päivään.

Päivää ennen kauden viimeistä häätöä puhutti myös häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Perinteisesti tällä kaudella asukkaat ovat kuulleet lähes joka viikko lauantaisin, ketkä ovat nimettynä. Koko päivän ajan puhuttiin illan "juhlista" ja sitä varten Kristiina ja Vili valmistivat kakun, joka oli tarkoitus syödä nimeämistulosten kuulemisen jälkeen.

Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että perjantaina järjestetyt nimeämiset olivat valenimeämiset, eivätkä niiden tulokset vaikuta häätöäänestykseen millään tavalla. Oikeasti kaikki asukkaat ovat tällä hetkellä nimeämisäänestyksessä, jossa katsojat äänestävät asukkaat sunnuntain häätöäänestykseen. Asukkaat puolestaan hoitavat häädön tällä viikolla.

Kaiken lisäksi valenimeämiset olivat käänteiset, koska perjataina BB-talossa vietettiin nurinkurinpäivää. Valenimeämisissä asukkaat antoivat nimeämispisteet kahdelle asukkaalle, joiden eniten haluavat jäävän taloon. Normaalisti pisteitä annetaan sille, jonka haluaa lähtevän talosta.

Valenimeämisissä asukkaat antoivat eniten nimeämispisteitä Joelille ja Artulle kummallekin kuusi pistettä. Kolme pistettä keräsi Kristiina ja Julia, Paula ja Olli-Pekka kaksi pistettä. Kokonaan ilman pisteitä jäi Vili. Jos näiden perusteella olisi käänteisesti laitettu asukkaita häätöäänestykseen, sinne olisi joutuneet vähiten pisteitä saaneet asukkaat.

Myöhään lauantai-iltana asukkaat lopulta käskettiin sohvalle ja asukkaat olettivat kuulevansa nimeämistulokset. Olohuoneen televisiossa käynnistyi kuitenkin video, jossa näkyi Joelin äiti. Joel oli voittanut hybridi-tv-äänestyksessä videotervehdyksen läheiseltä ja nyt hän sai nähdä tuon viestin. Videossa äiti tsemppasi Joelia vielä muutamille viimeisille päiville ja Joel ja koko asukasjoukko ilahtuivat yllätyksestä.

Asukkaita jäi kuitenkin kaivelemaan, etteivät he kuulleet tietoa nimeämisistä. Hetken he elättelivät vielä toiveita nimeämisuutisista, mutta ne romuttuivat, kun Big Brother antoi asukkaille luvan mennä nukkumaan. Julia arveli, ettei heille kerrota ennen suoraa lähetystä, ketkä ovat häätöäänestyksessä. Talossa alkoi nousta myös pintaan epäilyt, että kaikki asukkaat ovat häätöuhan alla.

Päivällä leivottu kakku jäi odottamaan sunnuntaita, kun asukkaat kävivät unten maille. Pieni toivo eli, että kakku saataisiin syödä aamulla, koska asukkaat veikkasivat, että he kuulevat aamulla nimeämistulokset. Turhaan kuitenkin odottavat, sillä tämän viikon häätökäänteet katsojien nimeämisistä ja asukkaiden häädöstä paljastetaan vasta sunnuntain suorassa lähetyksessä.


Tulosta   Sähköposti