Kausi 2020

Analyysi: BB-talon asukkaat kaudella 2020

Kauden viimeisessä asukasanalyysissä käydään läpi vielä kerran kaikki BB-talossa nähdyt 20 asukasta. Jokainen asukas on käyty läpi tiiviissä muodossa ja analyysiin on koottu olennaisimmat ajatukseni asukkaista.

Analyysi: Arvio kaudesta 2020

On marraskuun lopussa päättyneen BB-kauden yhteenvedon aika. Tänä vuonna nähtiin viime vuotta pidempi kausi, joka ei valitettavasti ollut samanveroinen ja kaudesta tuli varsin keskiverto.

Kommentti: Makkarijengi meni päätyyn saakka

Big Brother 2020 päättyi sunnuntaina Joelin voittoon. Paljon keskustelua aiheuttanut makkarijengi otti päättyneellä kaudella kolmoisvoiton ja kaikki pahimmat selän takana puhujat häädettiin heitä ennen.

Kommentti: Vihdoin asukkaat yllätetään

Enää kaksi yötä finaaliin, mutta finaaliviikon tunne on loistanut poissaolollaan. Näinköhän sitä tunnetta saadaan tänään ja huomenna, kun kaksi yllätyshäätöä suoritetaan.

Analyysi: Finaaliviikon asukkaat 2020

BB-kausi lähestyy uhkaavasti loppuaan ja on aika tehdä BB-Fanisivujen perinteinen finaaliviikon analyysi asukkaista. Käsittelyssä ovat kaikki kaudella 2020 Big Brotherin finaaliviikolle selvinneet kuusi asukasta.

Analyysi: Suosikki taas tulilinjalla

Tällä viikolla häätökäytäntö käännettiin toisin päin, jossa katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät. Katsojilla on nyt suuri rooli, ketkä pääsevät finaaliviikolle.

Kommentti: Big Brotherin auktoriteetti vaatii terästäytymistä

BB-talon asukkaat ovat päässeet tällä kaudella varsin vähällä tehtävissä ja rangaistuksissa. Tässä kommentissa keskitytään rangaistusten ja Big Brotherin auktoriteetin puutteeseen.

Analyysi: Pelaajat talossa

Tällä kaudella talossa on tunnuttu pelaavan enemmän kuin koskaan. Voitetaanko Big Brother tänä vuonna pelaamalla?

Kommentti: Mikään ei ole varmaa häädöissä ja nimeämisissä

Big Brotherin häätöäänestykset ja nimeämiset ovat vakiopuheenaihe joka kausi. Yleensä keskustelut liittyvät niiden luotettavuuteen ja yllättävyyteen sekä kuinka monta asukasta nimetään viikottain häätöänestykseen.

Analyysi: Yhdeksän viikolla yhdeksän

Big Brotheria on jäljellä tämän viikon jälkeen enää kolme viikkoa ja talossa on vielä yhdeksän asukasta. Analyysissä otetaan kantaa jo asukkaiden finaaliviikkopotentiaaliin, vaikka finaaliin on vielä reilut kolme viikkoa.

Kommentti: Talon tyhjentäminen oikeanlaista ravistelua

Asukkaat pistettiin ensimmäisen kerran oikeasti tiukan paikan eteen BB-talossa tällä kaudella, kun kaikki kalusteet ja tavarat poistettiin talosta. Vihdoin asukkaiden elämää vietiin normaalia enemmän mukavuusalueen ulkopuolelle.

Analyysi: Juonittelulta pohja pois - Ketkä vanhoista häätöuhan alle?

BB-talossa juoniteltiin tällä viikolla etenkin uusien asukkaiden päiden menoksi, kunnes Big Brother torppasi tämän tylysti paljastamalla asukkaille uusien asukkaiden koskemattomuuden tällä viikolla. Miltä BB-talon nimeämistilanne näyttää nyt, kun vain vanhat asukkaat ovat tänä viikonloppuna tulilinjalla?

Kommentti: BB-lähetykset heittopussina

Nelosella nähtävät BB-lähetykset ovat joutuneet tällä kaudella heittopussin rooliin ohjelmakartassa. Big Brotherin edelle ovat menneet muut Nelosen suursatsaukset Temptation Island Suomi ja All Together Now Suomi.

Analyysi: Ketkä uusista saavat häädön?

Vanhat asukkaat ovat tällä viikolla turvassa häätöäänestykseltä, kun kaikki taloon sunnuntaina tulleet uudet asukkaat ovat häätöuhan alla. Analyysissä uudet asukkaat, joista peräti kaksi saa häädöt nyt sunnuntaina.

Kommentti: Ei vielä suurta draamaa uusista

BB-taloon saatiin uusia asukkaita sunnuntaina samalla, kun kaksi vanhaa asukasta häädettiin. Tuuletusta nähtiin, mutta mitään mullistavaa ei ensituntumalta saatu.

Analyysi: Kenelle kellot soivat tuplahäädössä?

Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja peräti kaksi asukasta häädetään ensi sunnuntaina. Nyt analysoidaan, kuinka suuressa vaarassa asukkaat ovat häätöäänestyksessä.

Kommentti: Tuuletuksella kauteen uutta vauhtia

BB-talossa tapahtuu tällä viikolla isoja asioita. Asukkaita lähtee kaksi ja tulee neljä - muutosten tuulet ovat tulossa. Onko tämä kauden uusintastartti?

Analyysi: Traumaretriitin hahmot

Kauden viidentenä viikkotehtävänä oli Gurun traumaretriitti ja murhamysteeri. Tällä kertaa analyysissä ovat asukkaiden viikkotehtävään luomien hahmojen toteutus.

Kommentti: Asenne ratkaisee

Viikkotehtävä puhutti paljon viime viikolla, kun asukkaat epäonnistuivat pahasti uimatehtävässä. Asukkaiden asenne tuntui olevan ylimielinen, mutta onko tällä vaikutusta jatkoon.

Analyysi: Toinen asukasanalyysi

Kauden toisessa asukasanalyysi tarkastellaan asukkaita neljännen viikon loppupuolella. Asukkaita talossa on vielä täysi tusina.

Kommentti: Pelastuspisteet ovat huono idea

Tälle viikolle Big Brotherissa otettiin käyttöön kauden uutuus, pelastuspisteet. Tässä katsojat pääsevät vaikuttamaan nimeämisiin, mutta mielestäni tällainen ei oikein sovi BB:hen.

Analyysi: Yhteen sulautuminen alkoi

Vajaat kolme viikkoa kestänyt kahtiajako kesti tähän viikkoon. Ennen jaon päättymistä tuntui, että ryhmät eriytyivät kahdeksi joukoksi, mutta ainakin aluksi asukkaat sulautuivat nopeasti yhdeksi porukaksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.