Kausi 2021

Analyysi: Kuherruskuukausi päättymässä

Kolmas viikko on käynnissä asukkaiden ulkoillessa BB-talon pihalla. Tässä ajassa harmonia asukkaiden välillä on alkanut jo rikkoutumaan ja kuherruskuukausi on päättymässä.

Kommentti: BB-lähetyksissä havaittavissa kehitystä

Tällä kaudella BB-lähetyksissä on tapahtunut selkeätä kehitystä aikaisempiin vuosiin. Etenkin häätölähetyksissä on menty parempaan suuntaan.

Kommentti: Hitaasti kiihdyttäen

Uutta Big Brother -kautta on edetty kuudennelle päivälle ja ensimmäinen viikonloppu on edessä. Kauden aloitus ei ole ollut kovin vauhdikas, vaan nyt on otettu rauhallinen startti, jossa vaikuttaisi olevan hidas kiihdytys matkanopeuteen.

Kommentti: Näytöt tiskiin

Uusi BB-kausi käynnistyy tänä iltana ja odotukset ovat korkeat onnistuneen viime kevään jäljiltä. Puheet alkavasta kaudesta ovat olleet jälleen kovat, joten nyt on tuotannon aika pistää näytöt tiskiin.

Kommentti: Hyviltä pohjilta normikautta kohti

Kuluva vuosi on ollut jälleen kerran poikkeuksellinen monessakin mielessä. Ei lähelläkään suurin poikkeus, mutta poikkeus kuitenkin on se, että tänä vuonna nähdään peräti kaksi suomalaista BB-kautta. Vuoden toiseen Big Brotheriin lähdetään hyviltä pohjilta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.