Liveseuranta: Julkkis-Big Brother 2021 Finaali 20.5.2021 - Petra kuittasi voiton

Suomen toinen Julkkis-Big Brother huipentui tänään finaaliin Nelosella kello 20.00 alkaen. Seurasimme tässä artikkelissa finaali-illan tapahtumia aina voittajan ratkeamiseen saakka.

Kuka on Julkkis-Big Brother 2021 -voittaja? Tämä selvisi tänään torstaina, kun voittaja julistettiin Julkkis-BB:n finaalilähetyksessä Nelosella. Suora lähetys käynnistyi kello 20.00, jolloin talossa olivat vielä kaikki neljä finalistia. Illan päätteeksi selvisi, kuka voitti 30 000 euroa ja on Suomen toisen julkkiskauden voittaja.

Aloitimme seurannan tässä artikkelissa noin kaksi tuntia ennen finaalin alkua ja ennakoimme BB-talon tunnelmia aivan finaalin kynnyksellä. Finaalin aikana seurasimme Nelosen lähetyksen ja 24/7:n tapahtumia talosta. Voittajan julkistuksen ja BB-talon valojen sammumisen jälkeen liveseuranta tässä artikkelissa päättyi.

Finaali-illan liveseuranta (uusin tapahtuma ylimpänä):

22.15 Päätämme finaalin liveseurannan tähän. Jatkamme finaalin tapahtumien uutisointia ja jälkiseurantaa sivustomme uutisissa. Palaamme asiaan tietenkin syksyllä normikauden merkeissä, kunhan se alkaa. Seuraamme myös kauden valmisteluja ja uutisoimme aina, kun jotain uutisoimisen arvoista tapahtuu. Kiitos kaikille lukijoille ja sivuston kävijöille julkkiskaudesta! Hyvää kesää kaikille!

22.13 Suomen toinen Julkkis-Big Brother on siis päättynyt. Petra voitti, Markku oli toinen, Nina kolmas ja Sara neljäs. Voitostaan Petra kuittasi 30 000 euroa. Big Brother jää nyt tauolle, mutta palaa jälleen syksyllä. Nelosella ja Ruudussa käynnistyy syksyllä 12 viikkoa kestävä taviskausi.

22.11 BB-talo suljettiin julkkiskauden osalta lopullisesti hetki Nelosen suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki loputkin valot ja televisiot suljettiin. BB 24/7:n lähetys päättyi BB:n kuulutukseen "Tämä on Big Brother. Hyvää yötä!" Tämän jälkeen 24/7-palvelussa ruutuun tuli tilalle BB:n VIP-kauden logo.

22.01 Petralle ojennettiin Julkkis-BB:n 30 000 euron voittoshekki ja muut juontajat tulivat myös onnittelevat Petraa. Juontajat kiittelevät katsojia, asukkaita ja äänestäjiä kaudesta ja muistuttavat, että BB jatkuu 12 viikon kaudella jälleen syksyllä. Lähetys päättyy musiikkivideoon kauden huippuhetkistä, jonka taustalla soi finalistien biisileirillä tekemä kappale.

21.57 Palkintorahojen suhteen Petra saattaa miettiä vielä uudelleen. Ehkä ruohonleikkuri vedetään takaisin ja rahaa saattaa mennä painin junioritoimintaan. Petralle näytetään hänen parhaat palansa.

21.56 Petra ei olisi uskonut kaksi viikkoa sitten tähän. Erikoinen fiilis. Nyt on kuitenkin tosi hyvä fiilis. Myös Petralle näytetään äänestystulos. Petra toteaa tilanteen tiukaksi, mutta Anni toteaa, että Petra oli koko ajan kärjessä.

21.55 Hämmentynyt BB-voittaja Petra saapuu studioon konfettisateessa. Petra tervehtii entisiä asukkaita ja menee sitten Annin haastatteluun.

21.54 BB-talosta on nyt valot sammustettu ja Julkkis-BB-talo on sulkeutunut.

21.53 BB-taloa kierretään kameroilla ja valot sammutetaan huone kerrallaan.

21.52 Petra on vielä yksin talossa. Anni ottaa taloyhteyden ja Petra kysyy, joutuuko hän jäämään taloon. Anni toteaa, että nyt Petra saa tulla ulos talosta.

21.50 Markku saapuu studioon. Hopea ei ole Markulle häviö, Petra ansaitsi voiton. Muiden asukkaiden näkeminen tuntuu oudolta. Markulle näytetään äänestystulos, tulos oli 53-47 % Petralle.

21.49 Petra ja Markku halaavat toisiaan, Markku lähtee studioon. Petra pyytää, ettei Markku lähtisi. Petra jää kuitenkin yksin taloon.

21.48 Suomen Julkkis-Big Brother 2021 -voittaja on... PETRA!

21.47 Äänestysaika on päättynyt!

21.44 Finalistit kuvaavat adjektiiveilla BB-kokemusta: Vapaudetonta, kurinalaista, tarkkasilmäistä, vartioitua. Petra olisi kaivannut päikkäreitä talossa ja vapauden menettäminen kiristänyt hermoja. Markku toteaa, että häntäkin haittasi, kun ei voinut päättää tekemisistään. Markku tajusi, ettei ollut kokki aiemmin. Petra ei löytänyt sisäistä banaaniaan talosta, eikä välttämättä mitään hirveän uuttakaan. Petraa jännittää laitostuminen ja meno sitten ulkomaailmaan. Markun mielestä pari viikkoa tuntui hirveän pitkältä ja Petra ajatteli samoin.

21.43 Viimeiset kaksi äänestysminuuttia on käynnissä.

21.42 Äänestystilanne:
Petra*
Markku

* = johdossa

21.42 Suora finaalilähetys Nelosella jatkuu.

21.38 Markku tuli nopeasti pk-huoneesta, ilmeisesti BB antoi molemmille luvan käydä vessassa.

21.37 Nelosella mentiin mainoksille. Talon puolella Markku kutsuttiin pk-huoneeseen ja Petra jäi yksin sohvalle hiljaisuuteen mietteliäänä.

21.36 Äänestystilanne:
Petra*
Markku

* = johdossa

21.34 Taloyhteys, finaalikaksikon tunnelmia. Petraa ja Markkua jännittää vähän. Petra toteaa, että Markku on pitänyt asukkaita ruoasta, hän on lojaali, hyväkäytöksinen herra. Markku sanoo Petrasta, että hänkin on lojaali ja myös rauhallisuus ja periksiantamattomuus huokuu hänestä.

21.32 Kimmo analysoi studiossa, ettei he voi tietää, miltä finalisteilta tuntuu talossa viimeisenä aamuna. Kimmo spekuloi, että todellinen pelaaja miettii jokaista liikettä, mutta onko talossa enää tuollaisia? Tinni miettii, että onko finalisteilla "torikammoa" vajaan kolmen viikon talokokemuksen jälkeen.

21.28 Nyt lähetyksessä koostetta tältä päivältä, mm. aamuista perunan istutusta.

21.27 Äänestystilanne:
Petra*
Markku

* = johdossa

21.26 Nelosella lähetys jatkuu.

21.25 Petra totesi, ettei hän olisi uskonut olevansa näin pitkällä. Talossa analysoitiin, että kumpikaan heistä ei ole niitä äänekkäimpiä

21.21 Nelosella mennään mainoksiin. Markku ja Petra juttelevat talossa, mitkä tekijät ovat vaikuttaneet siihen, miten Petra on vielä talossa. Petra kiittelee Markkua analyysistä.

21.20 Äänestystilanne:
Petra*
Markku

* = johdossa

21.18 Nina on saapunut studioon haastatteluun. Iloinen, hämmästynyt ja otettu tästä. Hän on ollut joka kerta lähdössä talosta. Ei mielestään tekisi mitään toisin. On ollut oma itsensä, ei voi olla mitään muuta. "Oho", Nina sanoo, kun hänelle näytetään äänestystilanne. Seuraavaksi Nina näkee parhaat palansa.

21.17 Nina poistuu halauksien jälkeen BB-talosta, Petra ja Markku jäävät taloon. "Mitä ihmettä?", Petra toteaa Ninan poistuessa häätöovesta.

21.16 Äänestys on jäädytetty. Seuraavaksi BB-talosta häädetään... NINA! Hän sijoittuu Julkkis-BB:ssä kolmanneksi.

21.15 Taloyhteys. Ninasta Sara lähtö tuntui haikealta. Petra kommentoi, että Sara oli kuitenkin oma reipas itsensä. Markku kommentoi, että oppi talossa viisautta ja oppi tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

21.14 Minuutin päästä voittajaäänestys jäädytetään ja vähiten ääniä saanut asukas häädetään.

21.13 Äänestystilanne:
Petra*
Markku
Nina**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

21.11 Keskiviikon kooste on käsitelty, Tinni ja Kimmo kommentoivat sitä vielä. Tinni sanoi, ettei olisi kuvitellut tuollaista päätöstä ("hautajaisia") BB-talossa. Kimmo filosofoi, että olisiko kiva kuulla eläessään, että tuo on hyvä tyyppi. Kimmo kommentoi, että talossa on tällä hetkellä hyvä fiilis.

21.05 Koosteen kolmas osa menossa. Koosteen tässä osassa nähdään pätkiä eilisestä muistotilaisuustehtävästä.

21.04 Äänestystilanne:
Petra*
Markku**
Nina

* = johdossa
** = vaarassa pudota

21.03 Talossa mietittiin, mitä tilanteita lähetyksessä käydään läpi ja muistellaan eilistä muistotilaisuustehtävää. Nelosella palattiin samalla katkolta.

20.59 Jälleen mentiin mainoksille. Talossa on aika hiljaista, lähinnä muutama sana vaihdetaan silloin tällöin.

20.58 Äänestystilanne:
Petra*
Markku
Nina**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.56 Tinni ja Kimmo kommentoivat koosteen tapahtumia. Kimmo toteaa, että hillomunkkikin voi olla BB:ssä sisältöä. Kimmo uskoo, että herkistyminen johtuu, koska loppu on niin lähellä.

20.52 Koosteessa paloja eilisistä tehtävistä ja Ninan voittamasta arvokkaasta palkinnosta, kun hän valitsi pesutornin itselleen.

20.49 Eilisen koosteen toinen osa lähetyksessä.

20.48 Äänestystilanne:
Petra*
Markku
Nina**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.47 Lähetys jatkuu. Talossa arvellaan, keiden tavaroita ovat taloon unohtuneet asiat.

20.44 Nelosella mentiin mainoksille, talossa finalistit napostelevat aiemmin saamiaan tacoja.

20.43 Äänestystilanne:
Petra*
Markku
Nina**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.42 Sara saa läksiäislahjaksi pullon, kuten muutkin häädetyt asukkaat.

20.40 Sara saapuu studioon haastatteluun. Hänellä on sikahyvä fiilis. Talossa oli hauskaa, muttei uskonut pääsevänsä näin pitkälle. Vaikeinta oman tilan puute. Ei kadu hetkeäkään. Saralle näytettiin äänestystilanne ja hän kommentoi, että siihen voi aika vähän itse vaikuttaa. Tämän jälkeen hänelle näytetään hänen parhaat palansa.

20:39 Sara halaa muut finalistit ja poistuu BB-talon häätöovesta. Häädön jälkeen Markku ja Petra kiiruhtavat vessaan, Nina jää yksin istumaan hiljaiseen taloon sohville.

20.38 Äänestys on jäädytetty. Ensimmäisenä finaalista häädetään... SARA!. Hän sijoittuu Julkkis-BB:ssä neljänneksi.

20.37 Taloyhteys. Talossa läppä lentää, mutta jännitystä on luonnollisesti ilmassa. Sara alkoi viime aikoina uskoa menestykseensä BB:ssä.

20.36 Minuutin kuluttua talosta häädetään ensimmäinen finalisti.

20.35 Lähetys jatkuu.

Äänestystilanne:
Petra*
Markku
Nina
Sara**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.34 Nelosella mainoskatko menossa, talossa muistellaan, miten kauden häätöäänestykset menivät ja kuka oli montako kertaa häätöuhan alla.

20.29 Äänestystilanne:
Petra*
Markku
Nina
Sara**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.28 Koosteessa nähtiin mm. Saran aamupalan tekoa ja shakin pelaamista päivätehtävässä. Studiossa Tinni ja Kimmo spekuloivat, oliko koosteessa nähty Saran aamupalan teko pelitaktinen veto ja Ninan shakkipelin voittoa, että jostain kumman syystä Nina ponnahtaa aina uudestaan pinnalle.

20.21 Finaalilähetyksessä seurataan BB-talon eilisen päivän koostetta.

20.20 Kellyn mielestä Janne järjesti eniten viihdettä taloon. Janne toteaa, että elämä yllättää ja hänen suosionsa ulkomaailmassa. Janne myös kehuu Kimmon finaalivaatetusta.

20.19 Kimmo haastattelee entisiä asukkaita. Sanna jännitti ulkomaailmassa, onko ollut kohuja. Tullut ihmisiltä ihania viestejä.

20.18 Äänestystilanne:
Petra*
Nina
Markku
Sara**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.17 Suora lähetys jatkuu Nelosella.

20.14 Talossa spekuloidaan koronarajoituksilla, koska he saivat kuulla vanhojen asukkaiden olevan studiossa. Nina pohtii, olisiko myös läheiset studiossa.

20.13 Nelosella mennään mainoskatkolle, talossa keskustellaan äskeisen taloyhteyden vastauksista.

20.12 Äänestystilanne:
Petra*
Nina
Markku
Sara**

* = johdossa
** = vaarassa pudota

20.11 Petra kertoo, että käyttäisi mahdollisen voittorahansa robottiruohonleikkuriin, Sara lakimieheen viisumia varten, Markku opiskeluun ja Ninaa velkojen maksuun ja poikien opiskeluun.

20.10 Ensimmäinen taloyhteys. Finalisteille soitetaan heidän biisileirillä tekemäänsä biisiä. Heille kerrotaan, että vanhat asukkaat ovat studiossa.

20.08 Loput finalistit esitettiin järjestyksessä Nina, Petra ja Markku.

20.06 Finalistien huippuhetkikoosteet menossa, ensimmäisenä Sara.

20.05 Voittajaäänestyksessä olevat finalistit tiputetaan talosta yksitellen ulos, kunnes talossa on enää kaksi finalistia jäljellä.

20.04 Juontajat Anni, Tinni ja Kimmo tekevät alkujuonnon, myös BB-talosta aiemmin tällä kaudella pudonneet asukkaat ovat studiossa.

20.03 BB kuuluttaa taloon, että suora lähetys alkaa. Samaan aikaan suora lähetys Julkkis-Big Brother 2021 finaalista alkaa Nelosella!

20.02 Sara sanoo, että aikoo katsoa ensi syksyn taviskauden, kun tietää millaisessa talossa he itse ovat olleet.

20.01 Finalistit juttelevat sohvilla, Nelosella on menossa mainoskatko ennen BB-finaalin alkua.

19.58 Kaikki finalistit ovat kokoontuneet sohville. He toivottavat toisilleen tsemppiä muutamia minuutteja ennen lähetyksen alkua.

19.54 Finalistit pääsivät takaisin sisälle ja samalla tulee kymmenen minuutin kuulutus.

19.46 BB käski finalisteja menemään ulos.

19.40 Parikymmentä minuuttia aikaa finaaliin alkuun. Olohuoneessa oli hiljaista, kunnes Nina saapui paikalle keskustelemaan yhdessä Markun ja Saran kanssa. Petra on kylppärissä pesemässä hampaitaan.

19.20 Finalistit ovat taas talon puolella. Viime hetken valmisteluja menossa, kun suoran lähetyksen alkuun on alle 45 minuuttia.

19.08 Kaikki finalistit kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Markun, Ninan, Saran ja Petran mentyä BB:n juttusille talo hiljeni - tällä kertaa tosin vain hetkeksi. BB kuulutti hetki sitten, että tunti aikaa suoraan lähetykseen.

18.51 Talossa keskusteltiin äsken edellisestä julkkiskaudesta, kun Anu Saagim törhi Andy McCoyn taideteosta, joka lopulta johti Andyn talosta poistamiseen.

18.41 Petra puttailee viheriöllä pienessä vesisateessa BB-talon pihalla. Samalla Markku lukee olohuoneessa kaljatölkin etikettiä Saralle.

18.24 BB-talossa on tällä hetkellä rauhallinen tunnelma. Markku tutkii pihan kalusteita, sillä hän miettii, mitä tuotteita hän valitsee palkinnoksi voitettuaan Talo tyhjäksi -kisan aiemmin tänään. Samaan aikaan Petra valmistautuu jo finaaliin silittämällä vaatteeitaan varastohuoneessa.

18.14 Hetki sitten taloon kuulutettiin, että suoraan lähetykseen on kaksi tuntia. Markku pyysi Ninaa laittamaan munakellon päälle, jotta he olisivat paremmin perillä ajan kulusta.

18.12 Finalistit ovat hetki sitten valmistaneet ja syöneet viimeisen illallisen Big Brotherin toimitettua taco-ainekset varastohuoneeseen. Illallisen jälkeen finalisteille luvattiin, että he voivat laittautua illan finaaliin.

18.08 BB-talon neljä viimeistä asukasta, finalistit, ovat viettäneet viimeistä päivään talosta. Heti aamusta finalistit saivat BB:ltä tehtäväksi koota perunan istutuslaatikot BB-talon pihalle sekä istuttaa niihin perunat. Big Brother lämmitti finaalipäivän kunniaksi asukkaille myös saunan. Päivän aikana myös Markku voitti viimeisen Talo tyhjäksi -kilpailun visailussa ja sai valita talosta itselleen tuotteita.

18.06 Julkkis-BB-finaalin voittajaäänestys on ollut käynnissä tiistai-illasta lähtien. Nyt äänestetään vain voittajaa ja eniten ääniä saanut finalisti voittaa tämän vuoden Julkkis-BB:n. Äänestysaikaa on finaalilähetyksen loppupuolelle saakka. Äänestysohjeet löytyvät Nelosen BB-nettisivuilta.

18.04 Suora lähetys Julkkis-BB-finaalista käynnistyy Nelosella poikkeuksellisesti jo kello 20.00. Lähetyksestä tiedetään se, että voittajan julistamisen lisäksi paikalla ovat myös BB-talosta aiemmin tällä kaudella häädetyt asukkaat. Suoraa lähetystä juontavat Anni Hautala, Tinni Wikström ja Kimmo Vehviläinen. Lähetystä voi seurata television lisäksi Ruudusta Nelosen suoratoistokanavalta (ei vaadi tilausta).

18.02 Tervetuloa Julkkis-Big Brother 2021 finaalin liveseurantaan! Tänä iltana selviää, kuka kruunataan Julkkis-Big Brother 2021 -voittajaksi. BB-talossa on jäljellä enää neljä finalistia, Sara Forsberg, Nina Mikkonen, Petra Olli ja Markku Pulli. Joku heistä voittaa Julkkis-BB:n ja voittaja on selvillä noin neljän tunnin kuluttua.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.