Markku voitti viimeisen Talo tyhjäksi -kilpailun

Markku vastaa finaalipäivän visailussa. Kuva: © Nelonen Media.
Markku vastaa finaalipäivän visailussa. Kuva: © Nelonen Media.

Torstaina finalistit kilpailivat viimeisessä Talo tyhjäksi -kilpailussa muistelemalla muiden asukkaiden sanomisia. Viimeiset tuotteet talosta sai itselleen merkata Markku Pulli.

Finalistit ovat viettäneet BB-talosta viimeistä päiväänsä mm. perunapenkkiä tehden, saunoen ja ruokaillen. Luultavasti kauden viimeisenä tehtävänä finalistit pääsivät muistelemaan, mitä kukin asukas on kauden aikana sanonut tietovisan merkeissä otsikolla "Kuka sanoi näin?"

Big Brother lähetti talon televisioon lainauksia jonkin talossa olleen asukkaan sanasta tai lausahduksesta kauden aikana. Finalistien tehtävänä oli arvata, kuka oli sen takana ja kirjoittaa hänen nimensä liitutauluun. Oikeasta arvauksesta saa pisteen ja eniten pisteitä saanut finalisti voittaa tehtävän ja saa valita tuotepalkintoja talosta.

Lausahdusten joukossa oli finalistien lisäksi myös talosta häädettyjen asukkaiden sanomisia. Monet sitaateista eivät herättäneet minkäänlaista muistikuvaa, vaikka osa niistä oli vain muutaman päivän takaa. Esimerkiksi Nina Mikkosen ampumahiihtotehtävässä heittämää "Pahoittelelut, että olen Rambo" -lausahdusta ei muistanut edes Nina itse.

Finalistit saivat tietää visailun oikeat vastaukset, kun kaikki olivat vastanneet kysymykseen. Vastaukset näytettiin videona siitä tilanteesta, missä lausahdus on sanottu. Finalistit olivat iloisia, että he näkivät jo nyt pieniä pätkiä BB-taipaleesta.

Heti visailun päätteeksi finalistit julistivat Markun kisan voittajaksi, mutta Big Brother kertoi virallisen tiedon vasta hetken päästä. Palkinnoksi Markku sai voitostaan valita talosta kaksi tuotetta. Valittavina olivat pihagrilli, joku talon sängyistä, olohuoneen nojatuolit, pihan lepotuolit tai merkkaamattomia pieniä kodinkoneita. Markku valitsi palkinnoikseen grillin ja nojatuolin.

Alkuillasta Big Brother tarjosi finalisteille vielä yhden ruokayllätyksen. Aiemmin päivällä talossa oli jo grillattu, mutta finalistit saivat vielä valmistettavakseen viimeisen illallisen, joka sisälsi mm. tacoja. Nina jätti suosiolla illallisen valmistamisen muille, niinpä Petra Olli, Sara Forsberg ja Markku ryhtyivät valmistamaan ateriaa koko nelikolle.

Kun illallinen on syöty, finalistit voivatkin alkaa valmistautua jo illan finaaliin.

Julkkis-Big Brother 2021 finaali Nelosella tänään kello 20.00-22.00

Lue myös:
Julkkis-Big Brother 2021 päättyy tänään! (20.5.2021)
Finaalipäivänä perunat istutukseen seuraaville asukkaille (20.5.2021)

Artikkelia on päivitetty 20.5.2021 kello 19.45: Lisätty Markun valitsemat palkinnot.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.