Suomen toinen Julkkis-Big Brother alkaa tänään!

Julkkis-Big Brother 2021 -juontajat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström (oik.). Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Julkkis-Big Brother 2021 -juontajat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström (oik.). Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tämän tv-kevään suuryllätys paljastuu, kun Big Brotherin toinen julkkiskausi käynnistyy tänä iltana. Täysin uusi BB-talo vastaanottaa julkkisasukkaat, joista ensimmäisen taloon astuminen nähdään suorana vain 24/7-palvelussa.

Maaliskuussa tiedotettiin, että Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa, kun Suomessa nähdään toinen Julkkis-BB. Spekulaatiot alkoivat välittömästi, ketkä muuttavat BB-taloon. Huhumylly on pyörinyt kiivaana, mutta asukkaat selviävät lopullisesti vasta illalla, kun kausi käynnistyy.

Julkkiskauden avaus nähdään tänään kello 20.00, kun Ruutu+:n 24/7-palvelun kamerat käynnistyvät ja ensimmäinen asukas astuu uuteen BB-taloon. Ensimmäisen asukkaan taloon astuminen nähdään vain 24/7:ssa. Ensimmäinen asukas joutuu asumaan talossa yksikseen noin tunnin ennen kuin muut asukkaat muuttavat taloon Nelosen suorassa lähetyksessä kello 21.00 alkaen.

Tällä kaudella saadaan käyttöön uusi BB-talo Vantaalla, jonne on tuotannon mukaan rakennettu BB-universumi, jossa sijaitsevat talon lisäksi livestudio, sisätehtäväalue ja iso piha. Mediat ovat päässeet tutustumaan taloon jo etukäteen, jota pidetään suurimpana BB-talona Suomessa. Sen on kerrottu olevan värikäs ja glamouria tihkuva kultaisine hanoineen.

Juontajat Anni (vas.) ja Tinni kävivät tutustumassa talon saunaan, kun se oli vielä rakenteilla. Kuva: © Nelonen Media.
Juontajat Anni (vas.) ja Tinni kävivät tutustumassa talon saunaan, kun se oli vielä rakenteilla. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaiden lukumäärää ei ole paljastettu, mutta kokoonpanon ikähaitari on laaja ja julkkiksia nähdään eri aloilta. Big Brotherin pääohjaaja Janne Virtanen totesi Ilta-Sanomien haastattelussa, että katsojat saattavat yllättyä joistakin asukasvalinnoista. Sosiaalisissa medioissa on spekuloitu, keitä talossa nähdään ja julkkisten omien somepäivitysten perusteella on tehty päätelmiä, ovatko esimerkiksi paljon puheissa olleet muusikko Archie Cruz tai toimittaja Sanna Ukkola menossa taloon.

Tahti on tiivis

Alkava Julkkis-BB kestää tällä kertaa vajaat kolme viikkoa, tarkalleen 19 päivää. Kaudella on todella tiivis tahti, sillä asukkaita häädetään peräti neljästi viikossa ja voittaja on selvillä torstaina 20. toukokuuta. Suomen toisen Julkkis-Big Brotherin voittaja kuittaa 30 000 euron voittopotin.

Viikkotehtäviä ei julkkiskaudella ole, mutta asukkaat pistetään suorittamaan erilaisia tehtäviä, jotka haastavat heitä fyysisesti ja älyllisesti. Asukkaat joutuvat taistelemaan paikastaan talossa häätöäänestysten kautta ja haastetehtävissä he pääsevät vaikuttamaan elämiseen talossa parhaimmillaan jopa niin, että joku voi voittaa itselleen koskemattomuuden.

Julkkikset joutuvat koville heti alusta lähtien, sillä ensimmäinen äänestys käynnistyy jo tänä iltana ja joku asukkaista häädetään alkuviikosta, vain muutaman päivän talossa olon jälkeen. Kaudesta on luvattu tapahtumarikasta ja seuraavaa vajaata kolmea viikkoa on kuvattu lauseella "yksi päivä Julkkis-BB:ssä vastaa viikkoa normikaudella".

Alkavaa julkkiskautta seurataan tuttuun tapaan Nelosella ja Ruutu+:n 24/7-palvelussa. Neloselta nähdään päivittäiset lähetykset päivittäin pääsääntöisesti kello 21.00 (lauantaisin kello 22.05). Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kerrataan Kimmo Vehviläisen juontamissa viikkkolähetyksissä BB-talon edellisen päivän tapahtumat vieraiden kera. Tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin jännitetään, kuka tai ketkä asukkaista häädetään ulos talosta suorissa häätölähetyksissä, joita juontavat Anni Hautala ja Tinni Wikström. Häätölähetyksiin tuo asiantuntemusta BB-kommentaattori Kim Sainio.

Seuraamme BB-fanisivustolla julkkiskautta tiiviisti. Tänään Kickoff-iltana aloitamme liveseurannan kohti Kickoffia noin tuntia ennen kameroiden käynnistymistä 24/7:ssa. Jatkamme liveseurantaa aina Nelosen Kickoff-lähetyksen loppuun saakka, jonka jälkeen seuraamme avausillan ja -yön tapahtumia sivustomme uutisissa.

Jatkamme normaalia seurantaamme läpi koko kauden uutisten muodossa päivittäin. Kickoff-iltana taloon muuttavien asukkaiden tiedot päivitämme sivustollemme yön aikana ja asukkaiden tiedot ovat luettavissa Fanisivuilla muutama tunti Kickoffin jälkeen, kunhan saamme tuotannolta kaikki materiaalit.

Edellinen Julkkis-BB järjestettiin Subilla syksyllä 2013, jonka voitti taikuri Jori A. Kopponen. Tuolloin julkkiskausi kesti kuusi viikkoa (41 päivää) ja Jori kuittasi voitosta 25 000 euroa.

Julkkis-BB 2021 Ruutu+ 24/7 käynnistyy tänään kello 20.00
Julkkis-BB 2021 Kickoff Nelosella tänään kello 21.00

Lue myös:
Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa! (15.3.2021)
Julkkis-Big Brother 2021 alkaa 2. toukokuuta - Kimmo Vehviläinen jatkaa, saa rinnalleen uudet kasvot (31.3.2021)
Spoilerivaroitus: BB-talon rakennuskuvia julki, Julkkis-BB:n voittopotti sama kuin normikaudella (19.4.2021)
IS: BB-talo on suurempi kuin koskaan - Radio Rockin Tytti Junna pääsi testiasukkaaksi (28.4.2021)
Ruudun 24/7:ssa edelleen vain kaksi streamia, mainoksilla voi katsoa Julkkis-BB:tä halvemmalla (29.4.2021)
Julkkiskausi käynnistyy yllätyksellä - Yksi asukas taloon ennen muita! (30.4.2021)

Artikkelia on päivitetty 2.5.2021 kello 14.48: Lisätty loppuun kappaleet sivuston seurannasta Kickoff-iltana ja muutenkin kauden aikana.


Tulosta   Sähköposti