Asukkaille uudet dinoasut, onnistuneesta päivätehtävästä palkinnoksi saunaan

Video: Asukkaat pääsevät pomppulinnaan dinoasuissa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Dinoelämä jatkui BB-talossa tiistaina ja asukkaat saivat uudet dinoasut. Viikkotehtävän lomassa asukkaat pääsivät myös saunomaan onnistuttuaan päivätehtävässä.

Asukkaiden tehtävänä on huolehtia heille toimitetuista munista, ettei ne rikkoudu. Eilisiltana asukkaat laittoivat munat nukkumapaikkoihinsa, jotka asukkaat olivat valmistaneet päivätehtävässä. Seuraavan kerran asukkaiden tarvitsi kantaa munia vasta tiistaiaamuna, kun heidät heretettiin uuteen päivään.

Tiistaina asukkaat saivat uudet dinoasut, koska maanantaina käytössä olleet asut osoittautuivat epäkäytännölliseksi lähinnä ääniteknisesti. Uudet asut olivat paljon mukavampia ainakin katsojien korville ja asukkaat saivat lisähaastetta viikkotehtävään. Yhtään uutta munaa ei kuitenkaan rikkoutunut tiistain aikana ja toistaiseksi ainoa tuhoutunut muna oli Kristianin maanantaina rikkoma muna.

Viikkotehtävän ratkaisevin osuus on laskea BB-talosta löytyvät dinosaurukset. Niitä oli lisätty taloon tiistaiksi parikin kertaa ja asukkaat joutuivat laskemaan löytämänsä dinot monta kertaa tarkastuslaskuineen. Dinosaurukset ovat vallanneet monet talon istumapaikoista ja asukkaat joutuvat istumaan useasti lattialla. Myös sikarikerhon kokoontumispaikka retronurkkaus on osittain vallattu, joten eilisiltana sikarikerho Kevinillä vahvistettuna joutui kokoontumaan olohuoneen sohvan edustalla.

Päivätehtävinä asukkaat suorittivat tiistaina "fossiilien" etsintää ja pomppulinnassa pomppimista. Etenkin jälkimmäinen tehtävä oli asukkaiden mieleen. Pomppulinnassa asukkaiden piti kerätä askelmittarin laskemana dinosaurusasussa 15516 askelta. Kaikkien asukkaiden piti pomppia pomppulinnassa yhtä aikaa. Asukkaat saivat itse määrittää rytmin ja pitää taukoja silloin, kun haluavat. Tehtävä päättyi siihen, kun asukkaat poistuisivat tehtäväalueelta.

Asukkaat pomppivat pomppulinnassa niin innokkaasti, että pomppulinna alkoi tyhjentyä yhdessä vaiheessa ja asukkaat keskeyttivät suorituksen hetkeksi. Ville oli kuitenkin neuvokkaana ja sai korjattua tilanteen pomppulinnan pumpuissa ja pomppulinna täyttyi jälleen ilmasta. Asukkaat pääsivät suorittamaan päivätehtävän loppuun saakka.

Illalla Big Brother kertoi asukkaille, että he olivat onnistuneet päivätehtävässä loistavasti. He olivat ylittäneet tavoitteen moninkertaisesti ja Big Brother palkitsi asukkaat saunaillalla. Big Brother lupasi myös valvoa asukkaiden munia ja asukkaat saivat viedä munat "nukkumaan" pesiinsä tuutulaulun saattelemana. Näin asukkaat pääsivät rentoutumaan saunaan ilman pelkoa munien hajoamisesta.


Tulosta   Sähköposti