Jäisessä päivätehtävässä oli sulateltavaa

Timo oli jälleen
Timo oli jälleen "tiloissa" jäänsulatustehtävässä. Kuva: © Nelonen Media.

Neulominen on edennyt jo loppusuoralle ja asukkaat ovat saaneet myös lisää tavaroita taloon. Keskiviikkona rahnoja sai ansaita jään sulattamisella.

Keskiviikkona asukkaat olivat puurtaneet tasaisen tappavaan tahtiin, vaikka joillakin asukkailla oli aamulla hieman käynnistysvaikeuksia huonojen yöunien vuoksi. Huonoista yöunista kärsi ainakin Joel, joka onnistui salatehtävässään, jossa hän ja hänen yöllinen illalliskumppaninsa Olli-Pekka voittivat kumpikin viisi rahnaa.

Salatehtävä paljastettiin asukkaille keskiviikkona päivällä, kun Big Brother näytti asukkaille olohuoneen televisiosta Joelin tekemistä viime yöltä saadakseen salatehtävän onnistumaan. Aluksi asukkaat vain nauroivat Joelin toiminnalle, mutta videon edetessä heille valkeni pizzan paistaminen ja Joelin ja Olli-Pekan kynttiläillallinen keittiön lattialla.

Voitetuilla rahnoilla Joel osti hygieniatuotteita, olutta, Julialle hupparin ja ilmapallon, jonka Vili oli puhkaissut tiistaina. Olli-Pekka osti neljä olutta ja kylpyammeen jälleen käyttöön. Asukkaita huvitti etenkin ilmapallon ostaminen, koska Joelille ja Julialle oli tullut hieman paha mieli aikaisemman ilmapallon puhkaisemisesta samalla, kun suuri osa asukkaista nauroi räkäisesti tälle tempaukselle.

Uuttaa rahnaa oli mahdollisuus tienata myös päivätehtävässä, jossa piti jääkimpaleen sisältä saada rahna-kolikko sulattamalla. Jääkimpaletta ei saanut rikkoa ja sulattamiseen piti käyttää vain omaa kroppaa ja kaikkea sitä, mitä oli itsensä päällä. Osalla asukkaista rahna oli helpommin saavutettavissa kuin toisilla ja esimerkiksi Joel, Olli-Pekka ja Paula näyttivät luovuttavan jo alkuvaiheessa vaikean tehtävän vuoksi.

Viisi nopeiten sulatuksessa onnistunutta saisivat kukin rahnan ja näistä kolmen kärki saisi vielä rahnoja kaavalla 3-2-1. Paras sulatustehtävässä oli Vili, toiseksi tuli Julia ja kolmanneksi Arttu. Viimeiset rahnat menivät Markolle ja Timolle. Tällä kertaa ostokset valittiin henkilökohtaiseen käyttöön, kun ostosten joukossa oli hammasharja, huppari, olutta, sänky, peitto, bikinit ja voimistelupallo.

Asukkaiden suorittama viikkotehtävä näyttäisi edenneen loppusuoralle. Tupakkatauolla asukkaat laskeskelivat, että heillä alkaa olla kaikki pakolliset vaatteet nukkeperheelle tehtynä. Nyt heillä on aikaa suunnitella perheelle asusteita ja koristeita vaatteisiin.

Tehtyjä vaatteita he ovat kokeilleet toistensa päälle, koska he eivät saa pukea niitä vielä mallinukeille. Nukkeperheelle saa vaatteet pukea vasta viikkotehtävän lopuksi, kun Big Brother antaa tähän luvan. Vaikka viikkotehtävä vaikuttaa tässä vaiheessa menevän läpi, on vaatteiden sovittava nukeille ja, jos näin ei käy, on viikkotehtävä vaarassa epäonnistua. Toinen, mihin viikkotehtävä voi kaatua, on se, etteivät vaatteet ole BB:n mielestä tarpeeksi säädylliset kauppakeskuksessa käppäilyyn.

Asukkaat ovat panostaneet viikkotehtävään 99:n vedonlyöntiprosentilla. Vedonlyöntiprosentin tietää vain Joel, koska asukkaat eivät halunneet tietää, minkä prosentin Joel ilmoitti maanantaina päiväkirjahuoneessa.

Lue myös:
Tavarat ja kalusteet katosivat BB-talosta - Viikkotehtävänä neulomista (2.11.2020)
Timosta neulojien lajivalmentaja Häädetyn herjassa, tunnelma talossa parani (2.11.2020)
Ensimmäinen vaate saatiin valmiiksi, Kristiina sai mysteeriviestin ja salatehtävän (3.11.2020)
Salatehtävien päivä talossa, riita shortseista aiheutti päivään särön (4.11.2020)
Olli-Pekka teki Joelin salatehtävästä vaikean, pääsi kynttiläillalliselle (4.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.