Helmeri sai munia päähänsä munavisan vääristä vastauksista

Video: Helmerin munavisan parhaat palat. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Dinosaurus-viikkotehtävän kolmantena päivänä asukkaat pääsivät visailemaan, tekemään T-paidat ja dinomopoilemaan. Munavisan juontaja Helmeri joutui kärsimään asukkaiden vääristä vastauksista.

Päivän hauskin päivätehtävä oli Helmerin munavisailu, johon Big Brother oli laatinut asukkaille kymmenen dinosaurusaiheista kysymystä. Visailun nimi oli munavisa, koska jokaisesta väärästä vastauksesta BB:n valitsema juontaja Helmeri joutuisi ottamaan vastaan rikkoutuvan munan päähänsä. Jokaisesta oikeasta vastauksesta asukkaat saisivat kaksi dinosaurusta lisää virhemarginaaliinsa arvioitavien dinosaurusten määrässä.

Kymmenestä kysymyksestä asukkaat saivat kuusi oikein, eli he saivat 12 dinosaurusta lisää virhemarginaaliin. Ennen visailua asukkailla oli varaa vastata 20 dinon verran väärin, mutta visailun jälkeen virhemarginaali on 32.

Vääriä vastauksia oli siis neljä, eli Helmeri joutui vastaanottamaan neljä munaa rikottavaksi päähänsä. Yksi rikottavista munista oli samanlainen iso muna, joita asukkaiden pitää kantaa viikkotehtävän aikana.Loput munat olivat tavallisia kananmunia.

Asukkaat halusivat välttämättä rikkoa ison munan Helmerin päähän, eikä Helmeri siihen vastaan pannut, vaikka kananmuniakin olisi vielä riittänyt. Anu sai kunnian lyödä ison munan Helmerin päähän, mutta munaan ei tullut kuin reikä ja Anu joutui repimään munan auki. Helmeri sanoi, että munan lyöminen päähän sattui, eikä hän uskonut, että se olisi sattunut niin kovaa. Ville kommentoi, että iso muna on vahvaa tekoa, eikä se tunnu helpolla menevän rikki, mikä on hyvä asia viikkotehtävän onnistumisen kannalta.

Aiemmin päivällä asukkaat pääsivät tekemään piirrustukset T-paitoihin, millainen dinosaurus asukas olisi. Piirtämisen lisäksi asukkaiden piti kehittää tarina dinosauruksesta ja esitellä se muille. Toisena päivätehtävänä oli dinomopoilu tehtäväalueella. Hitaalle dinomopolle oli rakennettu rata, joka piti kiertää ympäri oma muna toisessa kädessä. Pakkassää oli jäädyttänyt tehtäväalueen alustan ja dinomopo suti jatkuvasti paikallaan ja jonkun asukkaan oli jatkuvasti työnnettävä sille vauhtia, että dinomopo pysyi liikkeessä.

Päivätehtävien ohella asukkaiden on bongattava ja laskettava edelleen myös dinosauruksia. Talon lisäksi tehtäväalueelle oli viety lukuisia dinosauruksia, joita asukkaat laskivat mopoilun yhteydessä. Dinomopolla ajaessaan asukkaat eivät saaneet pysähtyä ja muiden asukkaiden oli pysyttävä odotusalueella, joka teki laskemisesta vaikeampaa.

Yhdeksännen viikkotehtävän toiseksi viimeinen päivä eteni tapahtumaköyhästi ja tekemistä odotellessa asukkaiden jutut eivät kovin korkeatasoisiksi aina nousseet. Asukkaat myös viihdyttivät päivän aikana mm. tekemällä Trolli-viikkotehtävän aikaisia palapelejä, jotka ovat yhä talossa.

Katso Big Brotherin munavisan kysymykset ja vastaukset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.