Poreallas täytettiin käsipelillä

Helmeri ahkeroi päivätehtävässä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.
Helmeri ahkeroi päivätehtävässä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

Viikkotehtävän kolmantena päivänä asukkaat pääsivät täyttämään BB-talon poreammetta. Big Brotherin tarjoamat välineet eivät olleet tähän parhaat mahdolliset.

BB-talon asukkaat eivät ole tällä kaudella päässeet vielä juhlimaan saunassa ja porealtaassa. Tänään asukkaat olivat jo askeleen lähempänä tätä, kun Big Brother antoi asukkaille päivätehtävän, jossa piti täyttää pihan porealtaat. Helpoksi BB ei asiaa tehnyt, sillä täyttö piti tehdä keittiössä olevilla astioilla.

Käytännössä asukkailla olivat käytössään talosta löytyvät lasit, kupit, kulhot ja muut kipot. Asukkaat päättivät muodostaa taloon ketjun, jossa yksi täytti astioita keittiössä, joka lähetti astioita ketjussa eteenpäin kohti poreallasta. Kostea urakka työllisti asukkaita koko iltapäivän pieniä taukoja lukuun ottamatta.

Kesken urakan asukkaat saivat helpotusta Big Brotherilta, kun Isoveli teki tarjouksen, että asukkaat voivat ostaa ämpärin viidellä rahnalla. Pikaisen neuvottelun jälkeen asukkaat päättivät ostaa ämpärin omilla rahnoillaan, ei siis viikkotehtävän potista. Big Brother toimitti varastohuoneeseen pienen mustan ämpärin, joka vaikutti olevan roskakori, mutta se meni paremman puutteessa.

Helmeri sai ämpärin haltuunsa ja aloitti tarmokkaan porealtaan täyttämisen. Kun muut asukkaat olivat ketjussa keittiöstä olohuoneen kautta pihalle, Helmeri haki vettä kylpyhuoneesta ja juoksi makuuhuoneen kautta pihalle. Helmeri ei malttanut pitää edes taukoa, vaan huhki siihen saakka, kun allas oli täynnä. Tunnelma tehtävän aikana oli talossa iloinen, eikä kukaan tuntunut olevan harmissaan tehtävästä.

Osa asukkaista unelmoi, että he pääsisivät jopa tänään porealtaaseen, mutta moni ei tähän uskonut. Uskottiin, että porealtaan lämmitys kestää tunteja, jonka vuoksi porealtaaseen päästäisiin aikaisintaan torstaina.

Lue myös:
Ville onnistui varastamaan rahnoja, Big Brother vei myös rangaistuksena (4.9.2019)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.