Julkkis-Big Brother 2021 alkaa 2. toukokuuta - Kimmo Vehviläinen jatkaa, saa rinnalleen uudet kasvot

Julkkis-BB:n 2021 juontavat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Julkkis-BB:n 2021 juontavat Kimmo Vehviläinen, Anni Hautala ja Tinni Wikström. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Toukokuun 2. päivänä ruutuun ilmestyvä Julkkis-Big Brother julkisti juontajat kevään lähetyksiin keskiviikkona. Juontajakolmikko uudistuu suurelta osin, sillä ainoana vanhasta kokoonpanosta BB-juontajana jatkaa Kimmo Vehviläinen saaden rinnalleen Anni Hautalan ja Tinni Wikströmin.

Nelonen Media tiedotti keskiviikkona, että Suomen toinen Julkkis-BB, kaikkiaan 13. Suomen BB-kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 2. toukokuuta kello 21. Kolme viikkoa kestävällä julkkiskaudella nähdään parin viime kauden tapaan kolme juontajaa, joista yksi on vanha tuttu BB-ympyröistä, mutta kaksi kokonaan uutta kasvoa.

Kaikkina Nelonen Median kausina BB-lähetyksiä juontanut Kimmo Vehviläinen nähdään myös Julkkis-BB:ssä juontamassa arkilähetyksiä. Uusina juontajina nähdään Anni Hautala ja Tinni Wikström, jotka vetävät Julkkis-Big Brotherin häätölähetyksiä. Koko juontajakolmikko nähdään ruudussa heti Kickoff-lähetyksessä 2. toukokuuta, kertoo Nelonen tiedotteessaan.

Julkkiskauden lähetysten rytmi on hieman erilainen tavalliseen kauteen verrattuna. Kimmon vetämiä viikkolähetyksiä tulee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, joissa seurataan koosteen muodossa BB-talon edellisen päivän tapahtumia. Lähetyksissä nähdään myös vaihtuvia vieraita ja talosta häädettyjä asukkaita. Kauden erikoisasiantuntijana nähdään viime kauden tapaan entinen BB-pääohjaaja ja radiojuontaja Kim Sainio.

Häätölähetyksiä on normaalia enemmän julkkiskaudella. Häätöjä tapahtuu parhaimmillaan joka toinen päivä, niinpä Annin ja Tinnin vetämiä häätölähetyksiä nähdään tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Uuden BB-talon ovet tulevat siis varmuudella käymään tiuhaan tahtiin toukokuun alusta lähtien. Talon sijaintia ei ole virallisesti vielä paljastettu, mutta vahvojen huhujen perusteella se sijainnee Vantaalla.

BB-lähetyksiä nähdään julkkiskaudella 2. toukokuuta alkaen pääsääntöisesti kello 21.00. Arki- ja sunnuntailähetykset tulevat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta iltayhdeksältä, mutta lauantaisin häätölähetykset nähdään vasta kello 22.05. Julkkiskauden finaali näyttäisi olevan jo torstaina 20. toukokuuta, sillä Telsun ohjelmatietojen mukaan Julkkis-BB:ssä on 19 jaksoa.

Nähtävästi Julkkis-BB halutaan saada pakettiin ennen kuin oletettuna finaalipäivänä alkavat jääkiekon MM-kisat pääsevät toden teolla käyntiin. Telsussa on tämän jutun julkaisuhetkellä Nelosen ohjelmatietoja nähtävissä keskiviikkoon 19. toukokuuta saakka.

Nelonen Media kertoi tiedotteessaan, että julkkiskaudella on käytössä myös 24/7-palvelu.

Häätölähetys saa uudet juontajat

Juontajakolmikosta Kimmo Vehviläistä voi luonnehtia jo BB-konkariksi, sillä hänellä käynnistyy jo kolmas kausi BB-juontajana. Nelonen Median radioista tuttu ääni jatkaa BB:ssä tutussa roolissa. Vaikka lähetysten rytmi onkin muuttunut, nähdään Kimmoa ruudussa viikottain yhtä usein kuin normikausillakin. Radiouraa Kimmo jatkaa tällä hetkellä Aito Iskelmä -kanavalla ja BB:n lisäksi hänellä on tällä hetkellä käynnissä myös Selviytyjät Suomen uusimman kauden juontotehtävät.

Anni Hautala on Big Brotherin juontajatulokas, joka on tehnyt pitkää uraa Nelonen Median radioissa, mm. Radio Suomipopin Aamulypsyssä. Television puolella Annia on nähty Nelosella Kielletty rakkaus, Kadonneen jäljillä ja Kaikki vastaan 1, Mitä lapsesi tekisi -ohjelmissa sekä Idolsissa. Onpa Annia kuultu myös Angry Birds -elokuvassa ääninäyttelijänä ja Luokkakokous 2:ssa näyttelijänä.

Toinen BB-keltanokka Tinni Wikström on toiminut radiojuontajana Nelonen Median Loop- ja Suomipop-kanavilla. Televisiossa Tinni on ollut Voice of Finlandin backstage-juontajana, Napakympissä neiti X:nä ja juontajana Paasosen polttaritoimissa. Tämän vuoden Julkkis-BB tuntuisi olevan Tinnin suurin tv-esiintyminen hänen urallaan tähän mennessä.

Kahtena viime kautena Big Brotherin häätölähetyksiä juontanut Elina Kottonen jää juontajana sivuun BB:stä ainakin julkkiskauden ajaksi. Onko kyseessä aikataululliset ongelmat, vai ollaanko Elinaa viemässä asukkaaksi taloon? Elina on nähty BB-talon vierailevana asukkaana kaudella 2011 noin neljän vuorokauden ajan.

Myös toinen aikaisemmista juontajista - Alma Hätönen - jää pois Julkkis-BB:stä. Kaksi kautta Big Brotheria juontanut nainen on viimeksi juontanut Selviytyjät Suomea, jossa hän nostatti kohun haastateltuaan Selviytyjissä pudonnutta Aki Mannista. Alman jatkosta BB:ssä juontajana syksyllä tai mahdollisesti julkkisasukkaana keväällä ei ole tietoa.

Julkkis-BB:n asukkaista on liikkunut julkisuudessa huhuja, mutta asukkaat paljastetaan vasta heidän astuessaan taloon toukokuussa. Voit vielä veikata tai kertoa mieliasukkaastasi Julkkis-BB:hen kyselyssämme, joka on auki huomiseen saakka. Kyselyyn pääset tästä.

Julkkis-Big Brotherin toinen kausi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa 2. toukokuuta kello 21.00!

Lähteet: Nelonen Media tiedote, Wikipedia, Telsu.fi.

Lue myös:
Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa! (15.3.2021)
Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset (16.3.2021)
Kysely: Kenet haluaisit Julkkis-BB:hen asukkaaksi? Kerro mielipiteesi! (16.3.2021)
Huhuja ja tiedonmurusia Julkkis-Big Brotherista liikkeellä - Avaus heti vapun jälkeen? (22.3.2021)

Artikkelia on päivitetty 31.3.2021 kello 12.33: Lisätty Julkkis-BB:n kokonaiskesto päivissä ja maininta Telsu.fi:n jaksonumeroinnista.
Artikkelia on päivitetty 31.3.2021 kello 13.56: Lisätty kappale Alma Hätösen poisjäännistä BB:n juontajana ja tarkennettu Anni Hautalan esittelyä.
Artikkelia on päivitetty 19.4.2021 kello 14.00: Korjattu Julkkis-BB:n finaalipäivä oikeaksi ja poistettu vanhentunutta tietoa koskeva lause koskien JBB:n pituutta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.