Nina ja Sedu saivat hedelmäisen salatehtävän

Nina ja Sedu kuuntelemassa salatehtävän ohjeita studiossa. Kuva: © Nelonen Media.
Nina ja Sedu kuuntelemassa salatehtävän ohjeita studiossa. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talosta häädettiin sunnuntaina neljäs asukas, kun Sani Aartela sai häätöäänestyksessä vähiten ääniä. Häädöstä selvinneet Nina Mikkonen ja Sedu Koskinen eivät tällä kertaa kisanneet koskemattomuudesta, vaan he saivat salatehtävän.

Julkkis-BB-kauden tämän kauden häätölähetyksissä häädöstä selvinneet asukkaat ovat aiemmin osallistuneet haastetehtäviin, joissa on ollut mahdollisuus voittaa koskemattomuus seuraavassa häätöäänestyksessä. Sunnuntain suorassa lähetyksessä tällaista mahdollisuutta ei ollut, vaan Nina ja Sedu saivatkin salatehtävän.

Ninan ja Sedun on salakuljetettava ja piilotettava taloon studiosta saamansa viisi hedelmää. Mikäli kaksikko onnistuu salatehtävässään, saavat kaikki asukkaat 10 kg hedelmiä taloon. Jos Nina ja Sedun salatehtävä paljastuu ja hedelmiä löytyy, jokaisesta löydetystä hedelmästä asukkaat menettävät kaksi kiloa palkinnostaan. Kaikkien hedelmien löytyessä asukkaat jäävät ilman palkintoa.

Salatehtävä käynnistyi välittömästi Ninan ja Sedun poistuessa BB-studiosta takaisin taloon. Ninan ja Sedun olisi löydettävä hedelmille piilopaikat nopeasti ja hedelmien olisi pysyttävä piilossa maanantaihin noin kello 15 saakka. Big Brother ilmoittaa, kun salatehtävä päättyy.

Häädöstä selvinneellä kaksikolla oli haaste heti taloon palatessa, sillä he eivät heti ovella saaneet jäädä kiinni. Nina ja Sedu eivät sortuneet valehtelemaan taloon tullessaan, vaan he kertoivat avoimesti, ettei haastetehtävää ollut, eikä koskemattomuutta ollut jaossa. Tilannetta ei kuitenkaan sen suuremmin ihmetelty. Nina oli pahoillaan Sanin puolesta, joka oli hetki sitten häädetty talosta.

Nina ja Sedu aloittivat hedelmien piilottamisen pian taloon palaamisen jälkeen. Illalla talossa oli sopivasti hässäkkää, kun taloon jääneet asukkaat joutuivat pakkaamaan Sanin tavarat.

Sani Aartela häädettiin neljäntenä BB-talosta (9.5.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.