Kolmiottelun toisessa lajissa tunnistettiin faktoja toisista - Sara ja Aleksi vuorostaan ulos nukkumaan

Nina ja Roni päiväkirjahuoneessa valitsevat pihalla nukkujat. Kuva: © Nelonen Media.
Nina ja Roni päiväkirjahuoneessa valitsevat pihalla nukkujat. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkisasukkaiden tutustuminen jatkui kolmiottelun toisessa lajissa. Roni Bäck ja Nina Mikkonen saivat valita itselleen seuraajat erämajoitukseen seuraavaksi yöksi.

Maanantaina asukkaat olivat aloittaneet kolmiottelun, josta ensimmäinen laji oli suoritettu. Asukkaat arvailivat heihin liittyviä adjektiiveja ja niihin liittyviä titteleitä jaettiin gaalassa. Gaalan jälkeen ilta jatkui tupareiden merkeissä, johon kuului mm. ruokailua ja saunomista.

Big Brother sulki saunan muutaman tunnin jälkeen, koska illan aikana oli vielä muuta ohjelmaa. Viime yönä BB-talon pihalla nukkuivat Roni ja Nina, jotka pääsevät sisämajoitukseen toisena yönä. Kaksi asukasta joutuu kuitenkin yhä majoittumaan pihalle ja Ronin ja Ninan tehtävänä oli valita heille seuraajat.

Kaksikko sai päiväkirjahuoneessa tehtävän valita yksi miesasukas ja yksi naisasukas yöpymään pihalle. Heillä oli minuutti aikaa tehdä valinta ja Roni ja Nina päätyivät Sara Forsbergiin ja Aleksi Valavuoreen. Roni ja Nina menivät välittömästi ilmoittamaan taloon päätöksestään ja perusteluiksi he sanoivat, että Sara oli aiemmin ilmoittanut halunsa nukkua pihalla ja Aleksia he pitivät "eräjormana".

Ennen kuin Sara ja Aleksi saivat siirtyä ulkomajoitukseen, asukkaat suorittivat vielä tutustumisen kolmiottelun toisen lajin. Tällä kertaa asukkaiden piti arvata asukkaita koskevia faktoja, kenelle ne kuuluvat. Jokaisella asukkaalla oli kirjekuori ja siinä oli kaksi faktaa ja jokaisesta oikeasta arvauksesta saa pisteen.

Jokainen kävi lukemassa faktat ja arvata sai kumpaakin kerran. Jos arvasi oikein, asukas, jolle asia oli tapahtunut, kertoi siihen liittyvän tarinan ja arvaaja sai pisteen. Väärästä arvauksesta ei tullut pistettä, mutta se, jolle tapahtuma kuului, sai kertoa tarinansa.

Asukkailta kuultiin monenlaisia tarinoita ja osa niistä oli jo tullut esiin talossa aiemmin. Pisteitä ei tullut kovinkaan paljon, vaan vääriä vastauksia tuli enemmän kuin oikeita. Esimerkiksi Roni sai kertoa tarinan, kuinka hänen naamassaan on toisen ihmisen luusiirrettä hänen ollessaan leukaleikkauksessa. Sani Aartela puolestaan kertoi hurjan tarinan, jossa hän ja hänen bändinsä joutui kidnapatuksi bordellissa ja yksi bändin jäsen tuli pahoinpidellyksi.

Kolmiottelun kahden lajin jälkeen pistetilanne on tiukka. Markku Pulli ja Sanna Ukkola johtavat kerättyään kolme pistettä. Kahdessa pisteessä ovat Sani, Aleksi ja Toni Nieminen. Ainonana asukkaana vielä nollilla on Kelly Kalonji ja muut asukkaat ovat yhdessä pisteessä.

Tutustumisen kolmiottelun pistetilanne kahden lajin jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.
Tutustumisen kolmiottelun pistetilanne kahden lajin jälkeen. Kuva: © Nelonen Media.

Toisen lajin päätyttyä osa asukkaista alkoi odottaa jo nukkumaanmenoa ja Aleksi ja Sara siirtymistä pihalle.

Lue myös:
Nina ja Roni vapaaehtoisina ulkomajoitukseen - Sisällä poikkeuksellisia nukkumapaikkoja (3.5.2021)
Tutustumista kolmiottelun merkeissä - Asukkaat kruunattiin katsojien äänestämillä titteleillä (3.5.2021)


Tulosta   Sähköposti