Spoilerivaroitus: BB-talon rakennuskuvia julki, Julkkis-BB:n voittopotti sama kuin normikaudella

Video: Paljastuksia tulevasta Julkkis-BB:stä ja uudesta BB-talosta (Tulossa: Big Brother Suomi). Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Uusi BB-talo valmistuu uuteen paikkaan kovaa vauhtia, paljastuu Nelonen Median julkkiskauden ohjelmatiiserissä vajaat kaksi viikkoa ennen kauden alkua. Ohjelmaennakossa paljastuu myös Julkkis-BB:n 30 000 euron voittopotti ja rakennusaikaisia kuvia talosta.

Nelonen Median kanavilla on alkanut pyöriä noin kaksi viikkoa ennen Julkkis-Big Brotherin alkua ennakko-ohjelma Tulossa: Big Brother Suomi. Ohjelmassa julkkiskauden juontajat Anni Hautala, Tinni Wikström ja Kimmo Vehviläinen kertovat hieman alkavasta kaudesta. Anni ja Tinni ovat päässeet myös tutustumaan rakenteilla olevaan BB-taloon ja talosta tarjoillaan vielä vaiheessa olevia kuvia.

BB-talon piha näytti vielä työmaalta. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.
BB-talon piha näytti vielä työmaalta. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.

Ennakko-ohjelmassa näytetään kuvia mm. ilmeisesti isosta olohuoneesta, kylpyhuoneesta, jossa on poreamme ja naiset nähdään käymässä myös BB-talon saunassa. Talosta kerrotaan, että siinä on iso piha ja tehtäväalue ja pihasta näytetään keskeneräinen kuva, jossa oli kuvaushetkellä vasta laudoitettu terassi paikoillaan, mutta muuten se näytti vielä työmaalta. Sama asia näkyi saunaa ja kylpyhuonetta lukuun ottamatta myös muissa näytetyissä huoneissa.

Sen voi nähtyjen kuvien perusteella jo sanoa, että uudesta BB-talosta näyttäisi tulevan hyvin värikäs, sillä kirkkaat keltainen, punainen ja sininen ovat vallitsevat värit. Juontajat lisäksi mainitsevät, että talosta tulee tilava ja tyylikäs, jossa piha ja tehtäväalue ovat valtavat. BB-universumin - kuten tuotanto uutta taloa mainostaa - yhteydessä on myös BB-studio, josta kauden suorat lähetykset tehdään, mutta kuvaushetkellä studio oli vielä autio.

Myös talon sisätiloissa oltiin vielä aika vaiheessa. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.
Myös talon sisätiloissa oltiin vielä aika vaiheessa. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.

Itse tulevasta kaudesta Kimmo mainitsi, että Julkkis-BB:ssä tahti on kovempi. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että yhden päivän aikana BB-talossa eletään normikauden viikko, mikä pitää sisällään nimeämiset, äänestykset ja häädöt. Anni toteaa myös, että häätöäänestys on käytännössä käynnissä joka päivä. Häätöjä BB-talosta tehdään julkkiskaudella ennätystahtiin, yleensä joka toinen päivä. Viikonloppuisin tahti Kimmon mukaan kiihtyy, sillä silloin häätöjä on jopa perättäisinä päivinä.

Nopea häätörytmi näkyy myös BB-ohjelmissa, joista toinen on jo tutuksi tullut suora 1,5-tuntinen koostelähetys maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Häädöt tapahtuvat tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin nähtävissä kaksituntisissa häätölähetyksissä.

Sauna näytti jo aika valmiilta, kun Anni testasi lauteita ja Tinni seurasi vieressä. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.
Sauna näytti jo aika valmiilta, kun Anni testasi lauteita ja Tinni seurasi vieressä. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.

Julkkis-BB:n voittaja on selvillä 19 päivässä, kun kausi käynnistyy 2. toukokuuta. Voittajalle on luvassa samankokoinen voittopotti kuin kahdelle edellisellä normikaudella, eli 30 000 euroa. Kahdella edellisellä normikaudella asukkaat kilpailivat voittopotista 71 tai 85 päivää. Julkkiskaudella suurimman haasteen eristäytymisen lisäksi muodostanee kauden nopeatempoisuus.

Kerroimme aiemmin, että Julkkis-BB:n finaali olisi perjantaina 21. toukokuuta, mutta näyttäsi siltä, että finaali on oikeasti jo torstaina 20. toukokuuta. Virhe johtui siitä, että Nelonen kertoi ohjelmatiedoissaan julkkiskauden BB-ohjelmissa olevan 19 jaksoa, mutta kauden ensimmäinen numeroitu jakso 1/19 oli merkitty maanantaille 3. toukokuuta, vaikka kausi alkaa jo päivää aikaisemmin. Laskimme kauden menevän päivän liian pitkäksi ja tällöin ei ollut vielä julkaistu ohjelmatietoja niin pitkälle. Nyt virhe on korjattu myös Nelosen ohjelmatietoihin ja avausjakso 1/19 on 2. toukokuuta ja Julkkis-BB:n voittaja on selvillä torstaina 20. toukokuuta.

Kylppäristä löytyy myös poreamme. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.
Kylppäristä löytyy myös poreamme. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.

BB-lähetykset alkavat pääsääntöisesti kello 21.00, mutta joitakin poikkeuksia on vajaan kolmen viikon rupeamalla. Poikkeuksinä lauantaisin 9.5. ja 15.5. lähetykset tulevat vasta kello 22.05, perjantaina 14.5. kello 21.35 ja Julkkis-BB-finaali torstaina 20.5. jo kello 20.00. Muina päivinä lähetys alkaa kello 21, mutta pituus vaihtelee sen mukaan, onko kyseessä kooste- vai häätölähetys. Ohjelmatietoihin ja lähetysaikoihin voi vielä tulla muutoksia ennen lähetyspäivää.

Asukkaita ei luonnollisesti kerrottu Nelosen ennakko-ohjelmassa, mutta etenkin Seiska-lehti on kunnostautunut asukashuhujen julkistamisessa. Seiskan mukaan tulevalla julkkiskaudella nähtäisiin muusikko Archie Cruz, toimittaja Sanna Ukkola ja näyttelijä Ronn "Ridge" Moss. Huhuihin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella, olihan Ronn Moss huhuissa mukana jo edellisellä julkkiskaudella 2013, mutta BB-talossa miehestä ei nähty vilaustakaan. Edellisellä kerralla vettä huhumyllyyn lisäsi se, että Moss oli vierailemassa Suomessa muista syistä juuri ennen julkkiskauden alkua.

Suomen toisen Julkkis-BB:n asukkaat selviävät kauden avauksessa 2. toukokuuta Nelosella ja Ruudussa.

Talosta löytyy myös tämä mystinen rakennelma. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.
Talosta löytyy myös tämä mystinen rakennelma. Kuvakaappaus Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelmasta. Kuva: © Nelonen Media.

Video: Julkkis-Big Brotherin mainos. Lähde: Ruudun Youtube-tili / Nelonen Media.

Julkkis-Big Brother Kickoff Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 2.5.2021 kello 21.00!

Lähteet: Tulossa: Big Brother Suomi -ohjelma (Nelonen Media), Wikipedia.

Lue myös:
Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa! (15.3.2021)
Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset (16.3.2021)
Huhuja ja tiedonmurusia Julkkis-Big Brotherista liikkeellä - Avaus heti vapun jälkeen? (22.3.2021)
Julkkis-Big Brother 2021 alkaa 2. toukokuuta - Kimmo Vehviläinen jatkaa, saa rinnalleen uudet kasvot (31.3.2021)
Niko Saarinen Fanisivujen Julkkis-BB-kyselyn suosikki (2.4.2021)

Artikkelia on päivitetty 20.4.2021 kello 10.44: Lisätty jutun pääkuvan paikalle video kausiennakosta ja siirretty BB-mainosvideo jutun loppuun.


Tulosta   Sähköposti