Big Brother 2019 alkaa tänään!

Big Brother 2019 juontajat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kuva: © 2019 Jan Lönberg / Nelonen Media.
Big Brother 2019 juontajat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kuva: © 2019 Jan Lönberg / Nelonen Media.

Lähes viiden vuoden tauon ja 1751 päivän jälkeen Suomen Big Brother tekee paluun. Illalla käynnistyy Big Brotherin 11. kausi, jolloin paljastuu uusi BB-talo ja sen asukkaat.

Big Brother lähtee alkavaan kauteen täysin uudistuneena. Tällä kertaa uudistuminen ei ole pelkkää puhetta, sillä esityskanava, tuotanto ja tuotannon filosofia Big Brotherista on mennyt täysin uusiksi. BB palaa tänä vuonna juurilleen ja on enemmän ihmiskoe kuin paritusohjelma. BB-taloon muuttaa tänään 14 asukasta, joiden luvataan olevan ihmisiä, joilla on agenda ja sanottavaa ja heidän ikäjakaumansa on noin 20 ja 55 ikävuoden välillä. Asukkaita tullee eri puolelta Suomea ja heidän joukossaan on ainakin yrittäjä, baarimikko ja opiskelijoita.

Tulevan kauden käänteistä tai tarkasta teemasta ei ole hiiskuttu muuta kuin tuo aiemmin mainittu paluu juurille. Asukkaat joutuvat koettelemaan itseään tehtävissä ja ilmeisesti viikkobudjetti tekee paluun. Samalla esitellään uusi BB-valuutta, jolla voi käydä kauppaa, sitä voi vaihtaa tai jopa varastaa. BB-valuutta on varmasti yksi mielenkiintoisimmista uusista elementeistä alkavalla kaudella.

Uusi BB-talo nähdään tänä vuonna kauppakeskus Redissä, jossa kaikki alkaa olla valmista. Aiemmin tällä viikolla BB-talossa vietiin läpi testituotanto ja sen jälkeen medialle esiteltiin taloa ja mm. iltapäivälehdet esittelivät lukijoilleen maistiaisia talon sisustuksesta. BB-talon sistuksen teema on ollut ekologisuus ja sen suunnittelusta on vastannut arkkitehti Marco Casagrande

Uudet asukkaat ja uusi talo paljastetaan tänään kello 21 alkavassa Kickoffissa, joka lähetetään suorana lähetyksenä Redistä Nelosella ja Jimillä. Samalla hetkellä käynnistyvät kamerat myös Ruutu+:n 24/7-palvelussa, jonka kautta BB-talon elämää voi seurata vaikka ympäri vuorokauden aina marraskuulle saakka.

Television puolella BB-talon elämää seurataan Jimillä viikkolähetyksissä maanantaista lauantaihin kello 21.30, jossa koostetaan ja analysoidaan päivän tapahtumat studiovieraiden kanssa. Sunnuntaisin klo 21.00 nähdään Nelosella Big Brother Suomi Live, jossa kerrataan viikon parhaat palat ja häädetään studioyleisön eteen yksi tai useampi asukas BB-talosta.

Tänä vuonna BB-lähetyksiä juontavat Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen. Kimmo ja Alma juontavat Jimin lähetyksiä vuoropäivin maanantaista lauantaihin ja Elinan vastuulla ovat sunnuntain lähetykset. Koko juontajakolmikko on paikalla tänään Kickoff-lähetyksessä. Kaikki Nelosen ja Jimin lähetykset ovat suoria lähetyksiä.

Suomen Big Brotherin viralliset verkkosivut löytyvät osoitteesta www.bigbrother.fi, jonne päivitetään tärkeimmät tiedot BB-talon asukkaista, tapahtumista, äänestyksistä ja muista tärkeistä Big Brotheriin liittyvästä. Big Brotherin 24/7-palvelu löytyy tänä vuonna vain netin Ruutu+ -palvelusta ja sen voi tilata täältä hintaan 9,95 €/kk.

Täällä Big Brother Fanisivuilla seuraamme valmistautumista Big Brotherin paluuseen. Illan tullen seurantamme kiihtyy ja hieman ennen Kickoffia starttaamme liveseurannan, jossa seuraamme uusien asukkaiden tuloa. Kickoffin jälkeen päivitämme sivustolle tiedot BB-talon asukkaista ja uutisoimme avausillan tapahtumista. Seurantamme BB-talon tapahtumista jatkuu läpi kauden aina finaaliin saakka.

Kausi kestää tänä vuonna kymmenen viikkoa, tarkalleen ottaen 71 päivää. Finaali on näin ollen 10. marraskuuta. Asukkaita ensimmäisenä iltana BB-taloon astuu 14, joista ennakkotietojen mukaan seitsemän on miehiä ja seitsemän on naisia.

Big Brother Kickoff tänään Nelosella ja Jimillä kello 21.00-23.00
Big Brother 24/7-palvelu Ruutu+:ssa kello 21.00 alkaen (maksullinen)

Katso myös:
Big Brotherin viralliset verkkosivut (bigbrother.fi)
Ruutu+:n Big Brother -sivut (ruutu.fi)

Lue ennakkojuttuja sivustoltamme:
Ammattien kirjoa valotettiin Big Brotherin Instagramissa (31.8.2019)
Testituotanto ohi, viimeiset valmistelut käynnissä (30.8.2019)
Mediat: Big Brotherin voittopotti 30 000 euroa, BB-talon ulkokuvia julki (28.8.2019)
Big Brotherin Instagram: BB-taloon muuttaa seitsemän naista ja seitsemän miestä (27.8.2019)
Ruutu+:ssa kaksi yhtäaikaista lähetysvirtaa, häädetyt asukkaat hissillä studioon (9.8.2019)
Ilkka: BB-taloon oma valuutta (5.8.2019)
Petteri Ahomaa on uusi BB-tuottaja, Cristal Snow toimii yhtenä käsikirjoittajana (7.7.2019)
Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen ovat Big Brother 2019 -juontajat! (9.7.2019)
Lisätietoja BB-ohjelmista ja -juontajista


Tulosta   Sähköposti