Käpylehmätehtaan tuotantotavoite ylitettiin reilusti, viikkotehtävä onnistui

Edes sade ei haitannut asukkaiden pääsyä tavoitteeseen. Kuvassa Kristian ja Tarina. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Edes sade ei haitannut asukkaiden pääsyä tavoitteeseen. Kuvassa Kristian ja Tarina. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Nuupajärven käpylehmätehtaan tuotanto ylitti kaikki odotukset. Asukkaat tuottivat joulumarkkinoille peräti 91,1 kg käpylehmiä ja viikkotehtävä onnistui.

Asukkaat passitettiin tehtäväalueelle Nuupajärven käpylehmätehtaalle maanantaina iltapäivällä. Urakka oli ohi torstaina aamupäivällä, kun lyhyen urakoinnin jälkeen asukkaat päästettiin pois tehtäväalueelta.

Torstaiaamu Nuupajärvellä käynnistyi, kun keskiviikkona BB-taloon käsketty sairastunut Mira palasi muiden asukkaiden luokse ensin vaihtamaan asukkaiden paristoja ja sen jälkeen takaisin linjastolle. Aamutoimien jälkeen asukkaat työskentelivät noin tunnin, kunnes Big Brother ilmoitti urakan päättyneen. Viimeinen käpylehmä, joka tuotettiin linjastolta, oli numero 2413.

Ilo oli ylimmillään, kun asukkaat saivat tietää, että heidän komennuksensa Nuupajärvellä oli päättynyt. BB-talossa odotti kuitenkin vielä ikävä yllätys, sillä viikon aikana tehtäväalueella vieraillut jänis oli päässyt livahtamaan taloon ja sotkenut paikkoja. Jäniksen vatsa oli mennyt sekaisin, kun se oli syönyt asukkaiden antaman käpylehmän, eikä se sopinut jänön vatsalle. Palattuaan taloon asukkaat joutuivat siis ensitöikseen siivoamaan talon.

Myöhemmin tehtäväalueella ryytyneet asukkaat saivat myös iloisia uutisia, kun BB kuulutti, että sauna on lämmin. Asukkaat pääsivät siis pesemään viikon aikana kertyneen lian pois ja puhtoisena odottamaan viikkotehtävän tulosta. Asukkaat olivat jo keskiviikkoiltana hyvin varmoja siitä, että viikkotehtävä onnistuu. Big Brother ei kertonut asukkaille väliaikatietoja viikkotehtävän edistymisestä, mutta sen asukkaat tiesivät, kuinka monta käpylehmää he ovat tehneet, koska he olivat numeroineet ja nimenneet kaikki käpylehmät lehtiöön viikon aikana.

Lopulta tuli aika julistaa viikkotehtävän tulos. Kun talon kaiuttimista kuului "Viikkotehtävä on onnistunut", suurin osa asukkaista räjähti huutoon. Ville oli toivonut, ettei asukkaat kiljuisi onnistunutta tulosta, mutta turhaan. Aiemmissa onnistuneissa viikkotehtävässä Ville on joutunut sulkemaan korvansa asukkaiden meteliltä ja niin kävi nytkin.

Viikkotehtävässä ratkaisee käpylehmien yhteispaino, jonka pitää olla 79 kg, jotta viikkotehtävä onnistuu. Katsojille kerrottiin, että vielä ennen keskiviikkoa asukkailta puuttui tavoitteesta 16,2 kg. Keskiviikon ja lyhyen torstain ansiosta käpylehmiä syntyi ennätykselliset 91,1 kg, eli tavoite ylittyi reilusti. Viikkotehtävä oli siis ansaitusti onnistunut.

Asukkaiden viikkobudjetti on onnistuneen viikkotehtävän myötä 407 euroa.

Lue myös:
Viikkotehtävä lähenee päätöstään - asukkaat varmoina onnistumisestaan (26.9.2019)
Tiistaina valmistui lähes tuhat käpylehmää - yhteensä yli 60 kiloa valmiina (25.9.2019)
Käpylehmätehtaan tuotanto maanantaina oli yli 20 kiloa (24.9.2019)
Asukkaat työskentelemään käpylehmätehtaaseen viikkotehtävässä (23.9.2019)

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.