Big Brother palautti irtaimiston ja asukkaiden tavarat taloon

Irtaimisto palautettiin BB-talon pihalle. Kuva: © Nelonen Media.
Irtaimisto palautettiin BB-talon pihalle. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa lähes koko viikon kestänyt talon tyhjennys päättyi sunnuntaina. Big Brother palautti tavarat taloon ja käski asukkaiden laittaa ne paikoilleen.

Maanantaina BB-talon asukkaat heräsivät tyhjään taloon, josta oli viety muutamaa isompaa huonekalua lukuun ottamatta kaikki irtaimisto ja asukkaiden henkilökohtaiset tavarat. Asukkaat hämmästyivät BB:n tarjoamasta yllätyksestä ja osalle karu herätys oli varsin ikävä, koska osa asukkaista nousi sängystä varsin vähällä vaatetuksella.

Viikon aikana asukkaat saivat ostaa irtamistoa ja omia tavaroitaan takaisin rahna-kolikoilla. Asukkaat ostivat aluksi itselleen vaatteita ja ruokaa, mutta viikon loppua kohden ostokset painottuivat tupakkaan ja kaljaan. Rahnoja asukkaat saivat automaattisesti yhden päivässä ja sen lisäksi niitä pystyi ansaitsemaan menestymällä päivätehtävissä.

Alkujärkytyksestä toivuttuaan asukkaat oppivat elämään niukalla tavaramäärällä, eikä askeettisessa BB-talossa eläminen tuntunut vaikealta. Fyysisesti helppo viikkotehtävä, jossa vain istuttiin, neulottiin ja juteltiin, ei aiheuttanut merkittävää vaikeutusta talon tyhjennykseen.

Sunnuntaina asukkaat saivat vihdoin kaikki tavarat takaisin. Irtaimisto oli pääosin pihalla ja henkilökohtaiset tavarat laatikoissa. Asukkaiden piti laittaa taloon palautetut tavarat omille pakoilleen. Big Brother määräsi muuton johtajiksi Vilin ja Julian, jotka eivät osallistua tavaroiden siirtelyyn, vaan heidän piti valvoa asukkaiden toimintaa olohuoneen sohvalla ja heillä piti hyväksyttää kaikki tavarat, kun niitä laitettiin omille paikoilleen.

Vili ja Julia saivat liikkua vasta sitten, kun kaikki tavarat olivat niille tarkoitetuilla paikoilla. Tavaroiden siirto sujui varsin rivakasti ja irtaimisto ja muut tavarat löysivät paikoilleen reilussa tunnissa. Julia kiitteli asukkaiden hyvää tahtia ja Arttu totesi tähän, että homma saadaan sujumaan, kun vaan ryhdytään töihin.

Tavaroiden palautus oli hyvä asia asukkaille, koska illalla asukkaita odottaa perinteinen suora häätölähetys, jossa talosta häädetään yksi viidestä häätöuhan alla olevista asukkaista. Asukkaat pääsevät nyt valmistautumaan rauhassa ja siistinä suoraan lähetykseen ja pynttäytymään Elina Kottosen piinapenkkiin normaalein sunnuntairutiinein.

Lue myös:
Tavarat ja kalusteet katosivat BB-talosta - Viikkotehtävänä neulomista (2.11.2020)
Paula, Vili, Timo, Arttu ja Kristiina ovat häätöuhan alla yhdeksännellä viikolla (7.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.