Timo häädettiin yhdentenätoista BB-talosta - Voittajasuosikki jätti talon

Video: Timo häädettiin yhdentenätoista BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Viisi asukasta oli häätöuhan alla tämän kauden yhdeksäntenä sunnuntaina. Yhdentenätoista asukkaana BB-talon joutui tällä viikolla jättämään voittajasuosikkinakin pidetty Timo.

Sunnuntai-iltaan valmistautuminen oli sujunut toisia asukkaita esittäessä päivätehtävässä sekä muuttohommissa. Big Brother määräsi asukkaat esittämään toista asukasta päivän aikana aina, kun talon kaiuttimista kuului Paulan äänellä "Näin se muuttuu" asukkaan nimellä, esimerkiksi "Näin se muuttuu, Timo". Esitys päättyy seis-kuulutukseen. Päivätehtävän lisäksi Big Brother palautti asukkaiden tavarat ja talon irtaimiston iltapäivällä.

Peräti viisi asukasta oli lauantaina alkaneessa häätöäänestyksessä, kun häätöuhan alla olivat Paula, Vili, Timo, Arttu ja Kristiina. Yhden heistä oli jälleen jätettävä talo, kun kautta on tämän sunnuntain jälkeen jäljellä enää kolme viikkoa. Häätöoven summeri kutsui tällä kertaa Timoa muiden jatkaessa seuraavalle viikolle.

Yllätys oli suuri asukkaiden keskuudessa, kun juontaja Elina Kottonen kertoi Timon tulleen häädetyksi. Muiden mennessä halaamaan Timoa monien kasvoilla oli yllättynyt ilme. Moni oli pitänyt Timoa voittajasuosikkina ja asukkaat totesivat, että äänestyksissä voi tapahtua mitä tahansa.

Timon lähtöä puitiin heti hänen poistuttuaan häätöovesta. Erityisen järkyttyneitä tuntuivat olleen Arttu, Joel ja Kristiina, jotka olivat hyvin läheisiä Timon kanssa. Arttu on halunnut jo monena viikkona kotiin ja niin nytkin. Häädön jälkeen Arttu kirosi kovaan ääneen, kuinka Timo lähti ennen häntä, kun Arttu olisi jo halunnut pois talosta. Joel totesi tupakkapaikalla, että tämä oli ensimmäinen häätö, joka tuntui vatsassa. Häädöstä viidennen kerran selvinnyt Kristiina oli pettyneen oloinen Timon häätöön.

Studiossa Timo ei vaikuttanut kovin pettyneeltä. Hän oli jo talossa pohtinut, että molemmin olisi ollut hyvä, joko talossa tai sen ulkopuolella. Talossa olosta Timo nautti, kun siellä sai hänen omien sanojensa mukaan olla kuin herran kukkarossa. Rahaa ei kulunut, ruokaa sai ja välin tehtiin tehtäviä, eikä muuta kaivannut Timon mukaan.

Nimeämisistä Timo ei niinkään välittänyt keskustella, vaikka hän saikin studiossa nähdä hänen viikon nimeämispisteensä. Hän halusi pitää asukkaisiin hyvät välit myös BB:n jälkeen, eikä hän ollut nimeämisperusteluista kiinnostunut. Nähtyään Vilin ja Olli-Pekan antamat nimeämisperustelut Timo ei ollut yllättynyt niistä. Olli-Pekan antaman pisteen hän kuittasi pelaamisena ja Vilistä hän totesi, ettei hän pitänyt Vilin käytöksestä ja huonon fiiliksen tuottamisesta taloon.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa Timo keräsi vähiten ääniä saaden 18,9 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Arttu, joka voitti Timon 0,2 prosenttiyksiköllä. Tämän viikon häätöäänestyksessä eniten ääniä keräsi Kristiina 22 %:n ääniosuudella.

Timon häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Yhdestoista Big Brother -talosta häädetty asukas on Timo! (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 8.11.2020 kello 22.53: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 8.11.2020 kello 23.06: Video lisätty pääkuvan paikalle.
Artikkelia on päivitetty 9.11.2020 kello 01.08: Linkki BB-nettisivujen uutiseen lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.