Ensimmäinen vaate saatiin valmiiksi, Kristiina sai mysteeriviestin ja salatehtävän

Asukkaiden ensimmäinen valmis vaate Olli-Pekan päällä. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaiden ensimmäinen valmis vaate Olli-Pekan päällä. Kuva: © Nelonen Media.

Neulomisessa päästiin tiistaina toden teolla vauhtiin. Tiistaita väritti myös Kristiinan saama mysteeriviesti sekä salatehtävä, jossa hän pystyi ansaitsemaan rahnoja.

Maanantai oli todella vaikea päivä BB-talossa. Asukkailta vietiin kaikki tavarat ja viikkotehtävässä oli tuskainen startti. Tiistaina tunnelma muuttui täysin, kun kaikki asukkaat olivat saaneet neulomisen juonesta kiinni ja viikkotehtävä alkoi edistyä. Neulominen käynnistyi heti aamusta alkaen ja lyhyitä taukoja lukuun ottamatta asukkaat työskentelivät ahkerasti viikkotehtävän kimpussa.

Eilen huonolla asenteella liikkeellä olleet Arttu ja Vili olivat tänään aktiivisesti suorittamassa tehtävää. Heillä alkoi neulominen sujua, kun he tiesivät mitä tehdä, eivätkä hermot enää menneet. Asukkaiden yhteistyö viikkotehtävässä oli erinomaista ja asukkaat auttoivat toisiaan, kun tuli ongelmia esiin. Nämä selvitettiin ja taas päästiin eteenpäin.

Häädetyn herjassa neulomisen lajivalmentajan tittelin saanut Timo sai ensimmäisen tehtävänsä tänään. Timon piti laatia neulojien kanssa heille henkilökohtainen neulomissuunnitelma, opastaa neulojille oikeita liikeratoja rasitusvammojen ehkäisemiseksi ja tehdä myös lihashuoltoa neulojille.

Lajivalmentajan tehtäviin kuuluu myös ryhmäluennon tekeminen motivaatioon, henkiseen kanttiin, paineenhallintaan ja keskittymiseen liittyen. Arttu ja Vili saivat Timon motivaatiopuheessa kehut heidän parantuneesta asenteesta ja muut asukkaat kiitokset hyvästä panoksesta viikkotehtävän eteen.

Viikkotehtävän ohessa asukkaat ovat saaneet ostaa lisää tavaroita taloon. Jokaisen asukkaan päivittäisellä rahnalla tiistaina taloon saatiin lisää ruokaa, paistinpannu, suodatinpusseja, vaatteita, shampoo ja tupakoita.

Kristiina etsi salatehtävässä rahnoja

Viime perjantain huutokaupassa Kristiina oli huutanut itselleen mysteeriviestin, joka oli vielä toimittamatta taloon. Big Brother antoi Kristiinan kuulla mysteeriviestin tänään päiväkirjahuoneessa. Samassa yhteydessä Big Brother antoi Kristiinalle salatehtävän, jossa hänen piti löytää BB-talon pihalta kolme rahnaa muiden asukkaiden tätä huomaamatta.

Kuultuaan mysteeriviestin, Kristiina poistui itkuisena päiväkirjahuoneesta, josta asukkaat arvasivat hänen kuulleen viestin. Kristiina ei paljon paljastanut viestistään, mutta hän sanoi, että se oli lyhyt ja hän sai sen avopuolisoltaan. Mysteeriviestiä Kristiina luonnehti kivaksi, eikä se ollut liian lyhyt. Muut asukkaat eivät lähteneet tarkempia kyselemään, kun Kristiina ei halunnut asiasta paljon puhua.

Hetkeä myöhemmin Kristiina lähti muiden asukkaiden kanssa tupakalle. Matkalla tupakkapaikalle Kristiina kommentoi Artulle, että mysteeriviesti oli siihen maksettujen 16 rahnan arvoinen ja enemmänkin. Tupakoinnin jälkeen Kristiina halusi jäädä yksin tupakkapaikalle, eivätkä muut asukkaat epäilleet mitään ihmeellistä. He luulivat, että Kristiina haluaa yksin pohdiskella hetken.

Asukkaiden poistuttua sisätiloihin, Kristiina ponkaisi terassilta pystyyn ja lähti etsimään rahnoja pihalta. Kristiina tutki pihan pallovalaisimien alta, saunasta ja talon seinään kiinnitetystä punaisesta postilaatikosta. Näistä paikoista Kristiina löysi rahnaa, jonka jälkeen hän veti hetken henkeä ennen sisälle menoa.

Kristiina etsii salatehtävässä rahnoja pihalta. Kuva: © Nelonen Media.
Kristiina etsii salatehtävässä rahnoja pihalta. Kuva: © Nelonen Media.

Etsimisen jälkeen Kristiina jatkoi muina naisina viikkotehtävän suorittamista. Vielä ei ole kerrottu, onko salatehtävä onnistunut, eivätkä muut asukkaat tiedä Kristiinan rahnojen etsinnästä.

Alkuillasta myös viikkotehtävässä tapahtui, kun asukkaat saivat ensimmäisen vaatteen valmiiksi. Neulotuista palatuista koottu T-paita kokeiltiin Olli-Pekan päälle ja pienistä saumojen ratkeamisesta huolimatta paita näytti sopivan Olli-Pekan päälle. T-paitaa piti kokeilla Olli-Pekan päällä, koska viikkotehtävän sääntöjen mukaan mallinukkeihin saa koskea vasta, kun vaatteet puetaan niiden päälle viikkotehtävän lopuksi.

Kokeilun jälkeen Marko korjaili ratkeamista ja pientä neulonnan purkautumista, jonka jälkeen asukkaat onnittelivat itseään viikkotehtävän edistymisestä. Hyvätunnelmaisessa BB-talossa jatkui viikkotehtävän suorittaminen.

Lue myös:
Tavarat ja kalusteet katosivat BB-talosta - Viikkotehtävänä neulomista (2.11.2020)
Timosta neulojien lajivalmentaja Häädetyn herjassa, tunnelma talossa parani (2.11.2020)


Tulosta   Sähköposti