Julkkiskausi 2021

Kommentti: Julkkiskauden paluu oli onnistunut

Nelonen toi tänä keväänä Julkkis-Big Brotherin takaisin. Ennen kauden alkua oli paljon epäilyksiä edellisen julkkiskauden flopattua, mutta nyt kauden jälkeen voidaan todeta pelon osoittautuneen turhaksi.

Analyysi: Julkkis-Big Brother 2021 finalistianalyysi

Julkkis-Big Brother on edennyt jo kalkkiviivoilleen ja finaali häämöttää. On aika sivustomme perinteiseen finalistianalyysiin, jossa käydään lyhyesti läpi pikavauhtia edenneen julkkiskauden finalistit.

Kommentti: Äänestyskiritys jatkui myös julkkiskaudella

Suomen Big Brotherista tuttu kiritys häätöäänestyksissä jatkui myös Julkkis-BB:ssä. Entistä tiheämpi häätörytmi korosti tätä ja toi esiin myös, kuinka vähän ääniä luultavasti annetaan.

Analyysi: Ketkä menevät finaaliin?

Kauden toisessa asukasanalyysissä otetaan kantaa jo nopeatempoisen kauden finaalikattaukselle. Ketkä asukkaat ansaitsevat paikan finaalissa?

Kommentti: Jatkuvat häädöt eivät säväytä

Julkkis-BB:ssä neljästi viikossa olevat häädöt menettävät hieman hohtoaan, kun häätöäänestys on lähes koko ajan käynnissä. Suuret tunteet ovat olleet harvassa, kun asukkaita on tällä kaudella häädetty.

Analyysi: Mielenkiintoinen porukka kasassa

Julkkis-BB-talo on ollut avoinna noin viikon ja vielä on vajaat kaksi viikkoa jäljellä. Julkkiskattaus on osoittautunut varsin hyväksi.

Kommentti: Ensimmäinen häätölähetys kaaosta ja tunarointia

Tiheätahtisten häätöjen Julkkis-BB-kaudella nähtiin tiistaina ensimmäinen häätö. Nelosen häätölähetys oli sekava sillisalaatti, joka päättyi haastetehtävään, josta tuli armoton floppi.

Kommentti: Lupaava kokoonpano

Toinen julkkiskausi saatiin käyntiin sunnuntaina. Taloon muuttaneista asukkaista voidaan sanoa jo nyt, että tämänhetkinen kokoonpano pyyhkii lattiaa edellisellä Julkkis-BB:n asukkailla.

Kommentti: Edellinen julkkiskattaus on päihitettävissä

Uuden julkkiskauden alkuun on vajaa viikko tätä kirjoitettaessa. Tänä vuonna BB-talon nimilista pitäisi olla selkeästi kovempi kuin kahdeksan vuotta sitten.

Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset

Maanantaina julkistettu Julkkis-Big Brotherin paluu vilkastaa BB-vuotta. Nyt saatiin ensimmäistä kertaa Suomessa Big Brother myös keväälle, mutta kovin suuria odotuksia ei julkkiskaudesta ole.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.