Ruudun 24/7:ssa edelleen vain kaksi streamia, mainoksilla voi katsoa Julkkis-BB:tä halvemmalla

Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaina käynnistyvän Julkkis-Big Brotherin 24/7-palvelun tarjontaan ei ole tulossa näillä näkymin suuria muutoksia, mutta tilausvalikoimiin on. Kuvasignaalien, eli streamien määrä ei ole kasvamassa, mutta normaalihinnan rinnalle on tullut uusi, halvempi vaihtoehto.

Julkkis-Big Brotheriin saadaan tuttuun tapaan myös 24/7-palvelu Ruutu+:aan. Maksullisessa palvelussa on nähtävissä BB-talon tapahtumia ympäri vuorokauden kauden alusta loppuun vajaan kolmen viikon ajan. Veloituksetta Ruudussa voi seurata BB-lähetyksiä tallenteina sekä klippejä talosta.

Keskiviikkona Ruutu-palveluun ilmestyivät 24/7:n streamit ja sen perusteella ainakaan kuvavirtojen määrä ei kasva alkavalla kaudella. BB-talosta välitetään kahden edelliskauden tapaan kaksi kuvavirtaa, 24/7-1 ja 24/7-2. Katsojat ovat pyytäneet koko Nelonen Median BB-ajanjakson aikana, että kameroiden määrää lisättäisiin, mutta ilmeisesti tätä ei ole tapahtumassa edes lyhyellä julkkiskaudella.

Kameroista näkee jo nyt BB-logon, joka toimii testikuvana, mutta varsinaista lähetystä ne alkavat lähettää sunnuntaina 2.5.2021 noin kello 20. Nelonen kertoi perjantaina, että kauteen otetaan varaslähtö 24/7:n puolella, sillä ensimmäinen asukas astuu taloon heti kello 20:n jälkeen ja hän joutuu asumaan talossa yksikseen noin tunnin. Muut taloon ensimmäisenä päivänä tulevat asukkaat astuvat taloon Nelosella kello 21 alkavassa suorassa Kickoff-lähetyksessä. Kaikki asukkaat paljastuvat vasta sunnuntaina.

Pystyäkseen katsomaan Big Brotherin 24/7-palvelua, täytyy olla voimassaoleva Ruutu+ -tilaus. Tilausvaihtoehtoihin on tullut lisäys täksi vuodeksi, sillä normaalin 9,95 €/kk-hintaisen tuotteen rinnalle on tullut halvempi 6,95 €/kk tuote. Kummallakin paketilla näkee kaiken sisällön Ruudusta, pois lukien pay per view -sisällöt (merkitty €-tunnuksella), mutta kalliimmassa tuotteessa ei ole mainoksia ja halvemmassa on jonkin verran mainontaa.

Ruudun tiedotteen mukaan mainoksien määrä halvemmassa tuotteessa riippuu sisällöstä. Esimerkiksi urheilussa, draamasarjoissa ja elokuvissa mainontaa näkyy vain ohjelmien alussa, eikä keskikatkoja ole. Myöskään suorissa lähetyksissä ei katkoja ole kesken ohjelman, ellei ne kuulu itse ohjelmaan esimerkiksi suoratoistokanavan kautta katsottuna. Big Brotherin 24/7:ssa ei ole mainoskatkoja, mutta mainoksia voi nähdä, kun käynnistää streamin.

Kalliimmassa tilausvaihtoehdossa ei ole mainoksia tiettyjen ohjelmien sponsorointitunnisteita lukuun ottamatta. Big Brother on näitä ohjelmia, joissa voi sponsoritunnisteen nähdä streamia käynnistäessä.

Asiakas voi vaihtaa tekemäänsä tilausta myös kesken tilausjakson, jos haluaa vaihtaa kalliimmasta halvempaan tai päinvastoin. Tilausvaihtoehtojen hintojen erotus otetaan huomioon palvelun seuraavan veloituksen yhteydessä. Ruudun voi tilata minimissään kuukaudeksi kerrallaan ja tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa ja katseluoikeus päättyy 30 päivän päästä viimeisimmästä veloituksesta.

Lähteet: Nelonen Median tiedote, Ruudun asiakaspalvelun tiedote.

Julkkis-Big Brother 2021 Ruutu+ 24/7 su 2.5.2021 klo 21.00 alkaen
Julkkis-Big Brother 2021 Kickoff Nelonen su 2.5.2021 klo 21.00-23.00

Julkkiskausi käynnistyy yllätyksellä - Yksi asukas taloon ennen muita! (30.4.2021)

Ruudun Big Brother -sivut (Ruutu.fi)
Lue lisää Julkkis-BB 2021:n ohjelmista ja palveluista

Lue myös:
Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa! (15.3.2021)
Julkkis-Big Brother 2021 alkaa 2. toukokuuta - Kimmo Vehviläinen jatkaa, saa rinnalleen uudet kasvot (31.3.2021)
Spoilerivaroitus: BB-talon rakennuskuvia julki, Julkkis-BB:n voittopotti sama kuin normikaudella (19.4.2021)
IS: BB-talo on suurempi kuin koskaan - Radio Rockin Tytti Junna pääsi testiasukkaaksi (28.4.2021)

Artikkelia on päivitetty 30.4.2021 kello 12.25: Kamerat 24/7:ssa ovat alkaneet lähettää testikuvaa ja Nelonen on kertonut uutta tietoa kauden alkamisesta jo tuntia aikaisemmin 24/7:ssa. Lisätty linkki uusimpiin tietoihin kaudesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.