Finaaliviikolla asukkaat kilpailevat BB-talon irtaimistosta - Onnenkantamoisella banaaneja talo täyteen

BB-taloon oli ilmestynyt banaaneja joka puolelle, myös jääkaappiin. Kuva: © Nelonen Media.
BB-taloon oli ilmestynyt banaaneja joka puolelle, myös jääkaappiin. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat kilpailevat viimeisellä viikolla paitsi Julkkis-Big Brotherin voitosta, niin myös BB-talon irtaimistosta yksittäisissä tehtävissä. Maanantaina asukkaat kilpailivat pingispalloilla ja talo saatiin täyteen banaaneja.

Julkkis-BB:n kolmannen viikon alussa BB-talossa on enää viisi asukasta. Finaaliviikko on startannut ja torstaina selviää, kuka on Suomen toisen Julkkis-Big Brotherin voittaja. Tällä viikolla asukkaat suorittavat tehtäviä, joissa on palkintona BB-talon irtaimistoa.

Ennen päivän tehtävää asukkaita kummastutti Onnenkantamoinen, joka alkoi pyöriä itsekseen. Yleensä sitä saa pyöräyttää joku asukas, mutta nyt se alkoi yllättäen itsekseen vain pyöriä. Onnenkantamoinen pysähtyi banaanisektoriin, joka herätti spekulaatioita. Yksi arvaus oli, että myöhemmin suoritettavalla kauppareisulla on saatavilla vain banaaneja.

Päivällä Big Brother tiedotti asukkaille kilpailuista, joka innosti asukkaat miettimään, mitä he ottaisivat talosta voittaessaan. Asukkaiden mielessä oli mm. huonekaluja ja kodinkoneita. Lennokkaimmissa ideoissa Markku Pulli oli jo viemässä talon saunaa ja poreallasta, mutta lopulta hän tuli siihen johtopäätökseen, etteivät nuo taida olla irtaimistoa.

Finaaliviikon ensimmäisessä tehtävässä kisattiin pingispalloilla. Kuva: © Nelonen Media.
Finaaliviikon ensimmäisessä tehtävässä kisattiin pingispalloilla. Kuva: © Nelonen Media.

Ensimmäisessä tehtävässä asukkaat pääsivät eliminoimaan toisiaan pingispalloilla. Tehtäväalueelle oli tuotu paljon pingispalloja, joita piti heittää merkityltä viivalta koriin. Jokaisella asukkaalla oli oma kori, johon ei itse saanut heittää, vaan piti heittää muiden asukkaiden koreihin.

Pelistä putosi aina, kun asukkaan koriin tuli kolme palloa. Ensimmäisenä pelin sai lopettaa Sara Forsberg ja Nina Mikkonen. Muutamaa minuuttia myöhemmin kolme palloa kertyi Markun koriin. Kisassa oli mukana enää Aleksi Valavuori ja Petra Olli. Kaksikko jatkoi vielä toistakymmentä minuuttia, kunnes Aleksi sai kolmannen pallon Petran koriin.

Aleksi kuittasi näin ensimmäisen tehtävän voiton. Myöhemmin Aleksi sai merkitä talosta kolme tuotetta tarroin, jotka hän voi kauden jälkeen viedä kotiinsa. Aleksi otti palkinnokseen kahvinkeittimen, tehosekoittimen ja partatrimmerin.

Banaanisektorin merkitys selvisi

Tehtävän päätyttyä asukkaita odotti yllätys palattuaan tehtäväalueelta taloon. Big Brother oli asukkaiden poissaollessa vienyt talosta kaiken ruoan ja korvannut ne esimerkiksi banaaneilla tai banaanituotteilla. Pöydillä oli tuoreita banaaneja tai banaanilastuja jokaisessa huoneessa. Jääkaappia myöten kaikki muu syötävä oli viety pois.

Asukkaiden naureskellessa uudelle käänteelle, varastohuoneessa asukkaita odotti vielä banaaniasut, jotka puettiin päälle. Asukkaat lähtivät mukaan Big Brotherin aloittamaan leikkiin ja asukkailta irtosi hyvää banaaniläppää. Iltapäivän viihdykkeeksi Big Brother soitti taloon myös musiikkia, jota asukkaat ovat paljon kaipailleet.

Maanantain aikana asukkaat pääsivät nauttimaan banaaneista oikein kunnolla, sillä Onnenkantamoinen pyörähti toistamiseen tänään, nyt Petran pyöräyttämänä. Se pysähtyi - yllätys, yllätys - banaanisektoriin. Toisesta banaanisektorista asukkaat saivat valmistaa banaaniteemaisen maistelumenun, joka sisälsi mm. banaanipirtelön ja banaanisushin.

BB-talossa edettiin iltaa kohden banaanitunnelmasta nauttien.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Finaaliviikko käynnistyy Talo tyhjäksi -tehtävällä — palkinto asukkaiden mieleen!
Eliminaattori-päivätehtävä starttasi rytinällä — Aleksi pallotteli itsensä voittajaksi!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.