Janne hotellisviittiin Onnenkantamoisella - Pinja ja Sedu suorittivat pikaostokset

Janne voittamassaan hotellisviitissä. Kuva: © Nelonen Media.
Janne voittamassaan hotellisviitissä. Kuva: © Nelonen Media.

Neljäntenä päivänä Julkkis-Big Brotherissa Janne Porkka pyöräytti itselleen Onnenkantamoisella hotelliyön. Asukkaat pääsivät myös suorittamaan kauppaostokset päivätehtävässä voittamillaan sekunneilla.

BB-talon olohuoneen seinälle on ollut kiinnitettynä onnenpyörä, jota päästiin ensimmäistä kertaa pyöräyttämään keskiviikkona. Pyörää kutsutaan Onnenkantamoiseksi, jota sai pyöräyttää yksi asukas kerrallan vain kerran, kun Onnenkantamoisen tunnusmusiikki soi. Asukkaat saivat itse päättää, kuka heistä pääsee pyöräyttämään.

Kun tunnusmusiikki soi ensimmäistä kertaa, asukkaat antoivat itseoikeutetusti entisen Onnenpyörä-juontaja Jannen pyöräyttää Onnenkantamoista. Pyöräytyksellään Janne ansaitsi itselleen hotelliyön BB-talossa sijaitsevassa sviitissä. Onnenkantamoisesta olisi voinut voittaa palkinnon koko porukalle, mutta nyt siitä tuli henkilökohtainen palkinto.

Janne sai lunastaa palkintonsa, kun asukkaat menivät nukkumaan. Sviitti sijaitsi muiden asukkaiden makuuhuoneen vieressä, mutta uudessa talossa sviittiä ei heti löytynyt. Big Brother joutui vilkuttamaan oikean oven sähkölukon valoa, jotta asukkaat tajusivat, mistä ovesta sviittiin pääsee. Sviitissä ei liikaa tilaa ollut, mutta yksi henkilö mahtui siellä nukkumaan oikein mainiosti.

Ennen nukkumaanmenoa asukkaat pääsivät suorittamaan kauppareissun, jonne pääsivät Pinja Sanaksenaho ja Sedu Koskinen. Aikaa heillä ei ollut paljon hukattavaksi, sillä tiistaina suoritetusta päivätehtävästä asukkaat saivat ainoastaan 26 sekuntia ostosaikaa.

BB-kauppa sijaitsee tällä kaudella tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.
BB-kauppa sijaitsee tällä kaudella tehtäväalueella. Kuva: © Nelonen Media.

Kauppareissu toteutettiin BB-talon tehtäväalueella, jossa oli hyllyissä elintarvikkeita. Pinja ja Sedu kävivät noukkimassa ajan puitteissa yhden tuotteen vuorotellen niin, että he ehtivät saada kaksi kahvipakettia, maitotölkin ja banaaneja. Ostosreissun jälkeen Pinja ja Sedu kertoivat, miten heillä meni ja mitä kaikkea kaupasta olisi voinut saada.

Pinjan ja Sedun tuomat ostokset ilahduttivat, koska erityisesti kahvista oli haaveiltu kaikki päivät. Erityisesti Sanna Ukkola oli valittanut kofeiinin puutteen aiheuttavan hänelle pahaa päänsärkyä, vaikka kofeiinitabletit olivatkin helpottaneet tilannetta. Ostosriemua hieman laimensi Big Brotherin kesken kaiken kuuluttamat nimeämistulokset, mutta ne eivät kuitenkaan tunnelmaa pilanneet.

Pian tämän jälkeen asukkaat alkoivatkin valmistautua yöpuulle, Janne sviitissään ja muut makuuhuoneessa. Jannen yöpyessä sviitissä, jokaiselle asukkaalle oli oma sänky ja talosta oli viety pois viime yönä käytössä ollut riippumatto.

Lue myös:
Metsästämällä ruokaa, putkistosta kauppa-aikaa (4.5.2021)
Nina, Rosa, Sanna ja Toni nimettiin toiseen häätöäänestykseen (5.5.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.