Krapulasta selviytymistä ja Artun synttärit viikonloppuna

Video: Asukkaat liskodiskossa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Asukkaiden mielialat olivat festareiden jälkeen varsin vaisut krapulasta johtuen. Sunnuntaina ainakin Artulle ja Joelille tuli piristystä Artun syntymäpäivän ansiosta.

Lauantaina päättynyt viikkotehtävä oli vienyt asukkaista mehut viimeistään festaribileiden vuoksi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Varsin vähäenergiset asukkaat eivät kummemmin jaksaneet iloita, vaikka he saivat ison viikkobudjetin ja uudet asukkaat kävivät tekemässä sillä ostokset.

Krapulapäivänä Big Brother teki pienen ansan asukkaille, kun se tarjosi akkujen latausta kolmelle asukkaalle. Suurin osa asukkaista lähti mukaan arvontaan, kun he luulivat, että he saisivat päiväunet. Näin ei kuitenkaan ollut, sillä BB toimitti arvonnan voittaneille Joelille, Artulle ja Paulalle suorakaiteen muotoiset foliopalat ja "akut", jotka esittivät aurinkopaneeleita ja akkuja. Heidän piti ladata virtaa energisistä asukkaista iltaan asti.

Lisää kiusantekoa BB:n puolelta oli luvassa yöllä, kun asukkaille järjestettiin liskodisko. Big Brother soitti taloon ääninauhaa, johon oli miksattu musiikkia ja ääntä festaribileistä. Ääniraidalta kuului bileiden riidan ääniä sieltä täältä ja kovimpana kaikui Paulan ääni. Asukkaille annettiin yötehtävä, jossa heidän piti herätä aina ääniraidan kuluessa tanssimaan olohuoneeseen. Lisäksi yhden asukkaan piti pitää liskopäähinettä päässään tanssiessaan.

Ääniraitaa soitettiin viime yönä useampaan kertaan ja joskus kolmen jälkeen meno oli kirjaimellisesti hyvin väsynyttä. Ainoastaan Marjatta jaksoi "jorata" läpi yön ja hän olisi halunnut tanssia useamminkin. Muut asukkaat eivät olleet ollenkaan innostuneita yötehtävästä.

Aamulla sängyistä nousi väsyneitä asukkaita, mutta onneksi Big Brotherilla oli tarjottavanaan iloisempia asioita. Sunnuntaina Artulla on syntymäpäivä ja pian herätyksen jälkeen Arttu sai läheisiltään synttärionnittelut läheisiltään videon muodossa olohuoneen televisioon ja BB soitti Artulle myös onnittelulaulun.

Arttu nauttii synttärilahjastaan Joelin kanssa. Kuva: © Nelonen Media.
Arttu nauttii synttärilahjastaan Joelin kanssa. Kuva: © Nelonen Media.

Myöhemmin päivällä Arttu sai Big Brotherilta syntymäpäivälahjana soittaa kitaraa tunnin ajan makuuhuoneessa. Arttu valitsi makkariin seurakseen Joelin, jonka kanssa hän soitti musiikkia. Arttu soitti omia biisejään ja myös Teosto-musiikkiin Arttu oli saanut luvan. Joelkin sai soittaa Artun kitaraa.

Arttu oli todella iloinen saadessaan oman kitaran taloon edes hetkeksi. Arttu ja Joel viettivät nautittavan tunnin musiikin ja toistensa kanssa. Yllätykset eivät jääneet pelkkään kitaraan, sillä Big Brother toimitti asukkaille tarpeet pizzaa varten. Pizzan valmistukseen ja nauttimiseen saavat osallistua kaikki asukkaat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.