Olli-Pekka teki Joelin salatehtävästä vaikean, pääsi kynttiläillalliselle

Joel järjesti kynttiläillallisen Olli-Pekalle tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kuva: © Nelonen Media.
Joel järjesti kynttiläillallisen Olli-Pekalle tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kuva: © Nelonen Media.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Joelilla oli käynnissä salatehtävä, jossa voidaan puhua väsytystaistelusta. Joel joutui odottamaan pitkälle yöhön saadakseen suoritettua salatehtävänsä.

Salatehtävässä Joelin piti valmistaa yöllä kynttiläillallinen kahdelle Big Brotherin toimittamilla tarvikkeilla. Valmistamisen jälkeen Joelin piti herättää joku asukas hänen kanssaan nauttimaan illallinen. Muut asukkaat eivät saaneet huomata illallisen valmistusta tai ateriointia. Joel oli valittu salatehtävän suorittajaksi hybridi-tv-äänestyksessä tiistaina.

Jotta Joel pystyi suorittamaan salatehtävän, hänen piti odottaa, että kaikki asukkaat nukahtavat. Vaikeus tehtävässä oli se, että kaikki asukkaat eivät nukkuneet makuuhuoneessa, koska Big Brother oli maanantaina vienyt BB-talon kalusteet, eivätkä kaikki asukkaat olleet ostaneet sänkyjään takaisin.

Asukkaiden mentyä nukkumaan Joel odotti hetken, kunnes hän siirtyi keittiöön. Joel jatkoi odottamista vielä keittiössä neulomalla viikkotehtävän vaatteita. Tämän jälkeen hän haki varastohuoneesta salatehtävän tarvikkeet. Varastohuoneen oven Joel sai auki saamallaan sähköavaimella.

Valmistelut keskeytyivät, kun häätöoven käytävällä nukkunut Olli-Pekka heräsi ja tuli neulomaan Joelin kanssa keittiöön. Joelin salatehtävä ei paljastunut, mutta mies sadatteli, kun hänen tehtävänsä viivästyi. Olli-Pekka pysyi hereillä jonkin aikaa, kunnes Olli-Pekka ja Joel päättivät mennä uudestaan nukkumaan. Olli-Pekka siirtyi samalla nukkumaan parempaan paikkaan olohuoneen sohvalle.

Jälleen Joel joutui odottamaan, eikä salatehtävästä meinannut tulla mitään, kun Olli-Pekka heräsi uudestaan, kun Joel yritti toista kertaa lähteä olohuoneesta suorittamaan salatehtävää kello kahden maissa yöllä. Lopulta noin kello kolme Joel vihdoin onnistui pääsemään keittiöön, jonne hän oli osan tarvikkeista saanut salakuljetettua Olli-Pekan tätä huomaamatta.

Pienistä kolisteluista ja uunin merkkiäänistä huolimatta Joel sai illalliseksi tarkoitetut pakastepizzat paistettua uunissa. Hän kattoi lautaset ja kynttilät keittiön lattialle keittiösaarekkeen taakse piiloon. Pizzojen valmistuttua Joel laittoi annokset valmiiksi, jonka jälkeen hän meni herättämään Olli-Pekan kanssaan syömään.

Hämmentynyt Olli-Pekka ei ollut uskoa tilannetta. Joel oli ottanut hänelle ja Olli-Pekalle tölkilliset olutta pizzan kyytipojaksi ja miehet nauttivat yön hiljaisuudessa illallisen varsin karuissa olosuhteissa. Joel totesi, että he eivät saa jäädä kiinni salatehtävästä tai muuten heiltä jäävät palkinnoksi luvatut rahnat saamatta.

Illallisen päätyttyä Joel ja Olli-Pekka piilottivat vielä kaikki jäljet, että talossa olisi yöllä syöty pizzaa. Tämän jälkeen kaksikko suuntasi hyvin ansaituille yöunille.

Lue myös:
Tavarat ja kalusteet katosivat BB-talosta - Viikkotehtävänä neulomista (2.11.2020)
Timosta neulojien lajivalmentaja Häädetyn herjassa, tunnelma talossa parani (2.11.2020)
Ensimmäinen vaate saatiin valmiiksi, Kristiina sai mysteeriviestin ja salatehtävän (3.11.2020)
Salatehtävien päivä talossa, riita shortseista aiheutti päivään särön (4.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.